Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Hvala za vBET vendar sem opazil nek čuden problem z cmps_index stran

Prepovedani

Default Hvala za vBET vendar sem opazil nek čuden problem z cmps_index stran

Hvala za vBET vendar sem opazil nek čuden problem z cmps_index stran.
    Imam cmps_index.php pag preimenovana v bindex.php. Toda, ko sem poskušal kliknite trnalstor na primer arabščini, to kaže cut povezavo, kot je

, ki naj bi se

In to je enako za vse prevod. Kaj naj storim, da popraviti to napako. hvala vnaprej.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

vBET kosi index.php iz URL-ja - to je razlog, zakaj ste to vprašanje. Za hitro popraviti prosim:
    1. Uredite datoteko / Includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. Zamenjajte z:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

Prosimo, potrdite, ne pomaga. To bomo tudi v naslednji izdaji, tako boste lahko mirno o tem med posodabljanjem

Prepovedani

Se motim. To je originalni index.php preimenovala v bindex.php in moji cmps_index.php se index.php.
    Moja prevajalec v index.php (prvotno cmps_index.php), se zdi delo v redu, vendar bindex.php (prvotno index.php) ne deluje.

In ne najdem te kode v / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if (lažno! == strpos ($ naslov, "index.php") & & false === strpos ($ naslov, "/ arhiv /")) {
    $ Naslov = str_replace ('index.php','',$ naslov);
    }
    To je tisto, kar imam v / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    if ($ index = strpos ($ naslov, "index.php")) {
    $ Naslov = str_replace ('index.php','',$ naslov);
    }
    Prosim odgovor asap.

OK - to kodo, ki ste našli, je eno. Dal sem ti kodo od različice ne sprosti še. Ampak ga ne uporabljajo - zato, ker problem je nekaj drugega, ki ga je opisano v prvem mestu.

O resno vprašanje. Najprej - se prepričajte, da ne stori nekaj nastavitev vBSEO (kot so po meri reportaža ali kaj podobnega).

Ko boste prepričani, da to ni vBSEO, potem prosim PM vaš forum URL in podatke za dostop do Admin CP, vBSEO CP in FTP - bomo morali preveriti, da na mestu.

Ker je šlo v PM - za potrditev se lahko izda zaprt?

Št potrditev - zapiranje vprašanje. V primeru, če je še vedno aktivna odgovorite tu in bo ponovno odprta.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •