НЕ traslation
НЕ traslation
привіт,
спробуйте це рішення http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9
форум мовою варіант ви маєте на AdminCP -> vBET-> головна
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 13-06-10 в 13:19.
1. Ви не парою інструкції по встановленню. Необхідно налаштувати опції форуму мови. Просто налаштуйте мод >>>>>>>> Я зробив
2. Ви встановлюєте неправильний переклад Google API ключ - встановити його у відповідне значення, або видалити її (не раджу - просто встановити його належним чином) >>>>>>>> Я отримав його і встановити його
3. Чомусь ти був заблокований Google >>> Google індексуватися моєму сайті, але як я знаю, що мій сайт заблокований
індексації не має ніякого відношення до перекладу.
Ви, ймовірно, був заблокований Google.
будь ласка, googletest.php файл і покласти його на вашому сервері:
Тут у вас є повне рішення (з кодом)
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Результат
Починаючи пробний переклад
Результат тесту:
Випробування про помилку: Ні URL набір!
привіт,
Це не vBET помилка, це помилка від скручування.
Ви повинні знайти рішення на Google за "немає URL Set завиток помилка".
я справді не знаю,
але те, що я хотів би знати,
ця проблема виходить від настройки сервера? чи де?
Як ви можете бачити, що ви отримаєте помилку з CURL бібліотеки - так ви повинні шукати відповіді в CURL галузі. Будь ласка, спочатку переконайтеся що випробування з відповідним кодом - що не було будь-яких додаткових знака немає покласти помилково (як введіть перед збереженням). Цей тест код також доступна в vBET пакет / Do-not-upload/tools/googletest.php.
Будь ласка, зверніть увагу, що ми надаємо тут vBET підтримки. Якщо проблема не пов'язана з vBET ми не зробив подальше розслідування, в іншому випадку ми б вирішувати будь-які завдання будь дітей. Це не наша роль. Зараз ви знаєте, де існує проблема. З'ясуйте, будь ласка, це. Ми несемо відповідальність тільки за vBET код і, якщо щось не за його межами, ми просто не в змозі нести відповідальність за це.
Я зробив невеликий пошук Google для Вашого повідомлення про помилку і знайдено 1 натяк про неправильні статичні імена - саме тому я прошу вас ще раз перевірити код вашого тесту. Не знайдено ні інших підказок. Зрештою, будь ласка, просто зв'яжіться з вашим хостинг-провайдера для вирішення Ваших питань сервері. Це може бути на рівні сервера конфігурації це може бути на помилку бібліотеки CURL. Не можу сказати.