Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: У мене проблеми життя

Default У мене проблеми життя

Я думав про отримання оплати при установці безкоштовної версії, але це була проблема. Так що я була відмова від прийняття. Не зробити будь-який переклад. Я думаю, що з vBSEO

"Синтаксична помилка: синтаксична помилка, несподіваний T_STRING в / головна / XXX / домени / xxx.net / public_html / global.php (834): Eval () б код на лінії 153

"Якщо ви впевнені, щоб натиснути на правильну посилання, будь ласка, зверніться до адміністратора."

Сценарій не працює
    Востаннє редагувалось rosende; 19-05-10 в 02:36.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, дайте мені вміст, global.php файлу приблизно на рядок 834 (кілька рядків до і після) і точки, 834. Я не знаю, який VB версії ви використовуєте, тому я не можу перевірити це сам.

Версія 3,8,5

vbseo 3,5 rc1

деталі відправлені вечора

Мова йде про генерацію виведення підвал шаблону. Будь ласка, перевірте це до цих пір існує на вашому форумі, коли прапори ставляться на панелі навігації.

Якщо так, то будь ласка, вимкніть vBET на мить, і перевірити це проблема все ще існує. Якщо так, то це не має відношення до vBET (vBET нічого не робить, коли вимкнено).

Якщо проблема зникне, коли vBET відключена, то, будь ласка, докладно PM доступ до панелі адміністратора і FTP - нам доведеться додати до журналів точний вміст колонтитула шаблон і перевірити, що сталося там.

ладно вечора відправлені.
    Востаннє редагувалось vBET; 20-05-10 в 21:43. Причина: URL видалений тому що вже в PM

Ви просто повинні неправильно Htaccess -. Поставте відповідні правила vBET у відповідному місці. Подібно до того, як керівництво описує його. Тоді все буде працювати ОК.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •