Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Mám problém bydlení

Nováček
    Datum registrace
    05. 2010

Default Mám problém bydlení

Přemýšlel jsem, jak dostat zaplacené při instalaci free verze, ale to byl problém. Tak jsem se vzdával odběru. Je to k překladu. Myslím, že z vBSEO

"Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Pokud jste si jisti, klikněte na platný odkaz, prosím, obraťte se na správce."

Skript nefunguje
    Naposledy upravil rosende; 19-05-10 na 02:36.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím, dejte mi obsah vašeho souboru global.php kolem linky 834 (některé řádky před a po) a bodu, který je 834. Nevím, které vB verzi používáte, takže nemůžu ověřit sám.

Nováček
    Datum registrace
    05. 2010

verze 3,8,5

vbseo 3,5 rc1

Podrobnosti poslal pm

Datum registrace
    10. 2009

Problém je o generování výstupu z zápatí šablony. Zkontrolujte prosím, zda to ještě existuje na forum, když jsou vlajky dát do navigační lišty.

Pokud ano, pak zakažte vBET na chvilku a zkontrolujte, zda se problém stále existuje. Pokud ano, pak je to nesouvisí s vBET (vBET nic nedělá, když postižené osoby).

Pokud se problém zmizí, jakmile je zakázáno vBET, pak prosím podrobnosti hodin přístup k správce CP a FTP - budeme muset přidat do logů přesný obsah šablony zápatí a zkontrolujte, v čem je chyba tam.

Nováček
    Datum registrace
    05. 2010

OK pm odeslán.
    Naposledy upravil vBET; 20-05-10 na 21:43. Důvod: URL odstraněna, protože již v PM

Datum registrace
    10. 2009

Stačí se jen špatně htaccess -. Vložte prosím do odpovídající vBET pravidla vhodné místo. Stejně jako ruční popisuje. Pak vše bude fungovat OK.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •