Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 28

Тема: VBET ми потребуємо вас

Red face VBET ти нам потрібен "ще відкрите"

2 високо оцінив кодерів vbulletin.org намагалися виправити аварії вони сказали vbet і vbseo у всьому винен. Vbseo пішли в потоці, озирнувся і виправлено декілька незначних речей, але сказав, що його не вони, і що ми повинні були зв'язатися з Вами.

так що невирішених питань як і раніше

1. Google помилок за допомогою тегів "Ви забезпечили темп деяких кодів" це не працює
    2. Vbet не працює

Ми просимо вас самої людини Логін і виправити ці питання, будь ласка.
    Востаннє редагувалось hotslot; 04-05-10 в 00:19.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт

1. Я не розумію, ви можете пояснити це більше? Можливо, деякі посилаються на місці, де вона відбувається, і опис, де шукати.
    2. Що саме відбувається?

Важлива річ - те, що було змінено на форум, з минулого разу, коли vBET працював?

Редаговано:
    Все ок - ви видалили Vbet правил, тому посилання не працюють. Це нормально і було б дивно, якщо він буде працювати на цей момент. Vbet буде працювати знову, коли ви поклали на Vbet правила .файл htaccess. Хтось розбив твоє .реврайт правила - попросіть його ремонт або зробити його парування інструкції для Vbet .правила реврайт (http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html).

Крім того, я бачу, що ви vBSEO відключена (або ж не працює propertly) в цей момент, тому що посилання у сирому вигляді.
    Востаннє редагувалось vBET; 03-05-10 в 23:04.

Paxel програми, VBSEO штабу і borbolo не можу зрозуміти це. Вони просто відключена vbseo для захисту трафіку та ін В даний час на місці.

Google помилок за допомогою тегів "Ви забезпечили темп деяких кодів", ми не можемо змусити їх працювати ..

Я попросив кілька разів для вас, щоб увійти і швидко виправити так як ваш єдиний, який знає, як ця програма дійсно працює. Тепер я розумію, чому ти не даси підтримки для вашого власного продукту я заплатив за цей матеріал щодо його неможливо

Редаговано: (Перенесено з окремого потоку, адміністратор)

Ось оновлення ситуації. Після виснажливих годин на самоті на з'ясування, зв'яжіться з нами по питань vbseo вирішив продовжити це в максимально можливими способами.

Вони дали мені нову версію vbseo це навіть не оприлюднені ще 3,50 ЗОЛОТО! як вони відчували мою біль. Тепер, дуже добрий, але й увійшла в кімнату і виправлені і поворушила щось навколо, щоб отримати там програма для роботи без суєти vbet.

Так що тепер тільки насущних проблем, є наступні:

1. Vbet температура виправлення за умови, є неприпустимим.
    2. Vbet навіть не працює. Помилки все скінчено

Я хочу подякувати всім учасникам, що допомогло мені зв'язку. Тепер, якщо я можу отримати хлопець, якого я заплатив $ для свого продукту "двічі", допоможе мені, що я щасливий турист.

Я дуже новий і не повинно бути підтримка цих божевільних проблем. Не дай мені три сторінки "рішення проблем зв'язку", або верстка. Це все одно що говорити 3 місячного дитини, щоб приготувати обід, просто не відбудеться. Я поняття не маю будь-якого з цього матеріалу.
    Востаннє редагувалось vBET; 04-05-10 в 10:33.

Я розумію, що проблеми на сервері нічого хорошого, але у вас є наша підтримка, і ви отримали наша відповідь швидко діагностувати. Ви знаєте, що не так з URL-адрес не працює і як це виправити. Тому, будь ласка, це. У вас є все, що потрібно і отримали нашу підтримку в цьому питанні.

Ви запитали, колись - отримав відповідь. Тепер ми бачимо таке повідомлення і відповісти на нього. Будь ласка, скажіть, що ви не розумієте в нашій інструкції о. Htacces файл, і ми пояснимо його вам. У вас є повна підтримка нашим форумом, який поставляється безкоштовно разом з ліцензією vBET. Будь-яке втручання в клієнт-сервер ми зробили в разі vBET помилка, яка не має рішення все ж, чи платна послуга (установка, оновлення, інтеграція). Існує не помилка - треба було робоче vBET але хтось змусило вас безлад на сервері і видалити vBET правил.
    Зверніть увагу, що ми не безкоштовна прибирання і ми не переходимо на клієнт-сервер кожного разу, коли хтось щось зламати там. На даний момент у нас немає ніяких підстав, що це Vbet помилка, тому що я просто побачив, що ви порушили правила, які, як я бачу, вчора був змінений. Знайти хто винен і зробив його чистим. Якщо ви хочете, щоб ми зробили вас від Vbet установки це платна послуга: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Ви отримали відразу поставити діагноз і рішення. Це те, що безкоштовна підтримка на форумі. І ми допоможемо вам з цим питанням до тих пір, як ви повинні її вирішити. Але якщо ви хочете установки послуга, яка оплачується, вам треба заплатити за це. Це нормально, як і в кожному магазині. І якщо ви засмучені, що ви повинні виплачується в магазин, то я VERRY перепрошую і сподіваюся, що ви будете почувати себе краще дуже швидко. Ваші проблеми не тому vBET. Ви отримали негайну підтримку. Ви хочете, платний - не проблема. Ви блідий платний безкоштовно - я не бачу причин для цього у випадку, коли хтось зламав вже працює установка на вашому форумі.

Якщо у вас vBSEO оновлений ласка, повної інтеграції vBSEO відповідно до інструкцій у readme.html від vBET пакета.

Про "ви представили деякі температура коди" - я до сих пір не розумію, що ви маєте на увазі - будь ласка, поясніть. Що це таке мова?

1. Що виправити ви пишете о?
    2. Так, це не є, і вона повинна не на фактичній конфігурації - як я писав з самого початку у вас неправильно Htaccess правил .. Будь ласка, виправте це, як було описано в першому відповіді.

Також не слід спам на форумі. Це місце для вашої проблеми. Ми сподіваємося, що і підтримка дозволить Вам вирішити питання швидко Якщо у вас є які-небудь питання - будь ласка, просто запитайте.
    Востаннє редагувалось vBET; 04-05-10 в 10:32.

http://www.vbenterprisetranslator.co...=installations

Я вже заплатив за це! LOL

http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2637

Цей код Ви дали нам розбився форумі. Це частина проблеми ніякої причини, чому Вам не виправити.
    Востаннє редагувалось hotslot; 04-05-10 в 16:17.

Я покрив цей форум, за допомогою керівництва. Тим не менш, не дозволений.

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    http://www.vbenterprisetranslator.co...=installations

Я вже заплатив за це! LOL
    Ні - ви не заплатили за це. Ви заплатили за одну установку і одна установка була зроблена на вашому сервері. vBET втік і функціональних після цього. Ви вже спожитий нашого сервісу. Ви не заплатили за другий установки (або оновлення). Якщо ви купуєте взуття в магазині, то ви отримаєте ті. Ви не повертаються через деякий час і сказати, що вони повинні дати вам інше взуття, тому що ви вже заплатили за це. Ми дали вам, що ви заплатили.

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2637

Цей код Ви дали нам розбився форумі. Це частина проблеми ніякої причини, чому Вам не виправити.
    Це не так - я тільки що перевірив файл і у вас немає цієї модифікації є - у вас є вихідний код. Також минулого дати останньої зміни vbenterprisetranslator_seo.php на вашому сервері з 22 квітня. Так будь ласка, щоб не зробив неправдиві заяви - Вона не допоможе нам, щоб допомогти Вам.

Будь ласка, пара інструкцій, які ми дали вам вирішити проблему, або купити установка / ugrade служби, якщо ви хочете, щоб ми зробили це за вас. Ви на нашу повну підтримку в будь-якому питанні ви будете мати рішення цієї справи. Просто скажіть, який крок ви не розумієте, і ми будемо раді допомогти Вам
    Востаннє редагувалось vBET; 04-05-10 в 20:43.

Пам'ятаєте, я не знаю, як це зробити. Вони сказали мені це, я буду тим, що вони сказали мені.

Коли ми заплатили за останні установки Ви встановили оригінальний код. Тепер, коли ми знайшли помилки у вихідному коді "vbenterprisetranslator_seo.php" Я думаю, що Ви повинні були повернутися назад і виправити її. Не нами

Відредаговані.

Гаразд приятель Я пошлю вам ще 30 доларів, тільки умова я не доведеться платити за це, і ви знову обіцяють зробити плагін в панелі адміністратора, де ми можемо просто автоматичне оновлення, коли приходять нові оновлення доступні.
    Востаннє редагувалось hotslot; 05-05-10 в 08:58.

Зверніть увагу, що помилки у програмному забезпеченні нормальні речі. Vbet має дуже мало помилок, які виправляються дуже швидко. Ви можете подивитися на будь-яке програмне забезпечення ви хочете, у всьому світі, і ви побачите, що вони виправляють помилки від версії до версії. І Vbet має дуже низьку помилок просто подивитися тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...bug-reporting/ - Це всього лише 6 помилок я всю історію vBET4.x всю історію - деякі з них вже виправлена в останньому релізі. І всі вони незначні. Існував жодних серйозних або критичних один коли-небудь. Vbet є програмне забезпечення з дуже гарною якістю.

Для помилку ви описали ми дали швидко виправити що, звичайно, будуть включені в наступний випуск.

Ми не можемо дати вам будь-якої перспективи в області майбутніх оновлень з дуже простої причини - vBET залежить від VB. Ми не можемо гарантувати, що VB буде робити в майбутньому. Також, якщо ви використовуєте інші моди (наприклад, vBSEO), ми також не несе відповідальності і не може нести відповідальність за свій код. Це все одно що ви йдете в магазин і сказати: ". Я куплю це взуття, якщо ви обіцяєте мені, що кожен туфлі, які я коли-небудь носити з цією маркою буде відповідати мені добре, і добре виглядати з будь-якої іншої одягу, який я коли-небудь носити І я Також хочемо, щоб у випадку, якщо хтось буде використовувати мої черевики і розбив його, то ви будете ремонтувати його безкоштовно протягом всього життя. ". Я не впевнений, що ви навіть розумієте, що ви просите. Будь ласка, зверніть увагу, що це просто неможливо дати такої гарантії.

VB не підтримує такої речі, як автоматичне оновлення - не мода дасть вам, що і ми також не можемо. Я дійсно не знаю, чому ви звернулися до нас за це.

Зверніть увагу, що нашою метою є не приймати від наших клієнтів гроші знову і знову, але заохочуємо наших клієнтів робити поновлення самих, які дуже добре описано і для яких ми надаємо нашу службу підтримки у разі проблем. Подивіться наш перший відповідь - ми дали вам рішення. Ми не приховуємо будь таємні знання. Ми надаємо нашим клієнтам всю необхідну інформацію, відповісти на їхні питання і допомогти у разі проблем. Крім того, ми зробили все можливе, щоб установки, оновлення та інтеграції так просто, як це можливо.

Установка vBET тривіально (завантажувати файли + імпорт продуктів файл).
    Оновлення виглядає однаково, як установка і лише іноді ми просимо додаткові кроки (завжди через інших модов код не наш).
    Створення SEO посилання робочі добре описано, і він просто повинен включати видання файл Htaccess -. Немає іншого шляху, тому що це на рівні сервера не vBET.
    Інтеграція так само просто, тому що дозволяє інтегрованим мод. vBSEO не хоче бути хорошим для інших модов і немає ніяких гачків. Їх рішення змушує нас зробив 2 файли модифікації для інтеграції з vBET. І врахуйте, що ми шукаємо рішення простіше - ми вже змінили кілька разів інтеграції інструкції, щоб зробити його більш безпечним для форуму.

Ви можете безпечної гроші, якщо ви просто намагаються пором інструкції і зробити це самостійно. Наші встановлення та оновлення послуг для людей, які не хочуть витрачати свій час на цьому і вважають за краще платити. Якщо ви віддаєте перевагу платити, чому ви робите так велика справа для нього - це ваше рішення про покупку послуги або зробити це самостійно, що мають точні інструкції, що робити. Все, що вам потрібно є на цьому форумі, і якщо не ми відповімо на ваші запитання.

Якщо ви не хочете зробити це і хочуть платною послугою, будь ласка, просто зробіть замовлення і ми надамо Вам наші послуги за звичайними правилами. Ви отримаєте те, що ви заплатили.
    Також зверніть увагу, що ми можемо встановити вам 4.2.2beta версії, виправлені помилки помітив, але не був випущений ще. Так ви будете мати жодної проблеми в тих областях, яке було описано вище (ви також можете просто виправити його самостійно, використовуючи швидкі descried на цьому форумі).
    Востаннє редагувалось vBET; 05-05-10 в 13:16.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •