Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Помилка стиснення!

Default Помилка стиснення!

Я думаю, що все встановлено правильно, але коли ця опція включена, я отримую цю помилку на моїй домашній сторінці:

Помилка Кодування вмісту
    Сторінка, яку ви намагаєтеся переглянути, не може бути показано, оскільки він використовує невірний або непідтримуваний форма стиснення.
    * Будь ласка, зв'яжіться з власників веб-сайтів, щоб проінформувати їх про цю проблему.

Не могли б ви, будь ласка, допоможіть!

Крім того, навіть з продуктом інвалідів, моя сторінка порталу на сьогоднішній день просто порожня сторінка.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо у вас є проблеми з vBET інвалідів це не vBET вини.
    Будь ласка, зверніть увагу, що якщо ви ufing vBSEO та інвалідів vBET на панель адміністратора, то vBET не відключений ще - бо ту все ще перенаправлення на vBET в Htaccess і до цих пір використовують vbet функції в 2 змінені файли з vBSEO ..

Спочатку ми повинні визначити, робить це vBET вини. Будь ласка, переконайтеся, що vBET Абсолютно dissabled. Якщо і так, і питання як і раніше відбувається потім vBET не є причиною.

Чи використовуєте ви vBSEO? Що таке статус, коли vBET Абсолютно інвалідів (в панелі адміністратора + + Htaccess правила скасувати зміни до vBSEO)?

Коли повністю відключена, так як Ви описали вище, також (я повернулася на всі зміни), то все повертається в норму.
    Та я використовую VBSEO. Коли я включити цю я отримую "стиснення" помилка, і моя сторінка порталу є порожня сторінка.

ОТЖЕ, - ми переконалися, що це пов'язано з vBET. Ваше питання не стандартний - так що я хотів би запитати вас про інші модів, який ви використовуєте. У вас є мод для стиснення?

Наступна натяк на порожню сторінку - будь ласка, переконайтеся, що ви встановили PHP модулі: CURL і Iconv (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Будь ласка, скажіть ви використовували переклад SEO посилань? Ти додати vBET правила. Htaccess? Якщо так - те, що ваш форум URL? - Не використовує підкаталог в URL (в цьому випадку правила повинні бути змінені, як описано в інструкції)?

Будь ласка, зробіть копії всіх файлів, які ви будете міняти в процесі установки та інтеграції, а також встановлювати весь продукт знову з жебрацтвом. Будь ласка, переконайтеся, що ви пором інструкції точно. Якщо ви хочете, щоб ми зробили установку для вас можна купити установки пакета за $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

О Боже людина **********. я буду платити за установку. Я просто хочу знати в першу чергу, коли це буде зроблено, будь ласка. Бо я не можу дозволити собі мати порталі порожнім. Дякуємо за ваш швидку відповідь. Я ціную це.

Будь ласка, PM або деталі доступу до електронної пошти, тому ми зможемо зробити, зроблені установки.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •