Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Suspaudimo klaida!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Suspaudimo klaida!

Manau, kad viskas yra teisingai įdiegta, tačiau kai ši funkcija įjungta, gaunu klaidos mano pagrindiniame puslapyje:

Turinio kodavimas Error
    Puslapis, kurį bandote peržiūrėti, negali būti rodomas, nes jis naudoja neteisingas arba nepalaikomas suspaudimo formą.
    * Prašome susisiekti su svetainės savininkų, siekiant informuoti juos apie šią problemą.

Ar galėtumėte padėti!

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Taip pat, net ir su produkto neįgaliesiems, mano portalas yra dabar tik tuščią puslapį.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jei turite klausimą su vBET neįgaliesiems nėra vBET kaltės.
    Atkreipkite dėmesį, kad, jei esate ufing vBSEO ir neįgaliesiems vBET Admin CP tada vBET nėra išjungtas dar - nes tou dar nukreipiant į vBET Htaccess ir vis dar naudoja vbet funkcijas 2 pasikeitusius failus iš vBSEO.

Pirmiausia turime nustatyti, tai yra vBET kaltės. Prašome įsitikinti, kad vBET Visiškai dissabled. Jei taip ir problema vis dar atsitinka tada vBET nėra priežastis.

Ar jūs naudojate vBSEO? Kas yra statusas vBET yra visiškai išjungtas ("Admin CP + Htaccess taisyklės + atšaukti pakeitimus, vBSEO)?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Kai visiškai išjungtos, kaip jūs taip pat pirmiau aprašytų (aš grįžo visus pakeitimus), tada viskas atgal į normalią.
    Taip, aš naudoju vBSEO. , Kai aš tai leidžia gaunu "Compression" klaida, ir mano portalas yra tuščias puslapis.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad mes įsitikinome, kad ji yra susijusi su vBET. Jūsų klausimas nėra standartinis vienas - todėl norėčiau paprašyti jūsų apie kitomis modifikacijomis, kurias jūs naudojate. Ar turite mod kai suspaudimo?

Kitas užuomina apie tuščią puslapį - prašome įsitikinkite, kad turite įdiegtas PHP moduliai: curl ir iconv (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Prašome pasakyti, jūs, vertimas SEO nuorodos? Ar galite pridėti vBET taisykles. Htaccess? Jei taip - kas savo forumo URL adresas? - Tai sub-katalogas URL (tokiu atveju taisyklės turi būti pakeistas, kaip aprašyta instrukcijose)?

Prašome pateikti kopijas visų failų, kurį bus pakeisti per montavimą ir integravimą, ir įdiegti visą produktą vėl iš elgetavimo. Prašome įsitikinti, kad jūs pūdymas instrukcijas tiksliai. Jei norite mums padaryti įrengimo jums, galite įsigyti montavimo darbai už $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

O Ojo vyras **********. Aš einu mokėti už diegimą dabar. Aš tik noriu žinoti, pirmą kartą, kai tai bus padaryta, prašome. Nes aš negaliu sau leisti turėti mano portalo tuščią. Ačiū už Jūsų greitą atsakymą. Aš vertinu tai.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome PM arba pašto prieigos duomenys, todėl mes galėsime padaryti pagamintas montavimas.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •