Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Як запобігти частин тексту для перекладу

Default Як запобігти частин тексту для перекладу

Привіт там. Я використовую безкоштовну версію цієї великої аддон і тільки хотів запитати, чи можна для захисту частин тексту перед перекладом?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так, просто використовувати не перекладається області - якщо вам потрібно щось бути не перекладається просто відредагувати відповідний шаблон і покласти його між
    <!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> і <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Примітка: ви не можете використовувати будь мод, який видаляє коментарі використовувати цю функціональність)

Це також можна використовувати це в VB CMS в статті, в будь-якому випадку?
    Востаннє редагувалось jonlar; 27-04-10 в 21:14.

Не в безкоштовної версії. У платний ви можете зробити це дуже просто, додавши такі текст всередині notranslate BBCode в ваші повідомлення CMS.

Ok Спасибі. Але, чесно кажучи, я не хочу платити 90 баксів за скрипт! коли всі витрати В.Б. (передоплати) 125 €
    Thats defenitly до експансивної. Я просто чесний

Саме тому ми пропонуємо Вам безкоштовну версію - Ви можете насолоджуватися цим до тих пір, як захочете! Ви і кожен, хто просто хоче переклади та не піклується про чудову продуктивності, підтримка російськомовного співтовариства, перекладається RSS і багато іншого.

У нас є багато клієнтів, які дуже радий за вкладають свої гроші в платній версії
    Востаннє редагувалось vBET; 02-05-10 в 22:33.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •