Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 15 з 15

Тема: Проблеми з vBet (vBadvanced / Порожні сторінки)

Головна Перекладач = OK
    cardshare.tv / TL /

Однак / форум показує, як це:
    cardshare.tv / TL / форум /

Я б волів, щоб показати, як:
    cardshare.tv / форум / TL /

Але я не можу, здається, працюють, як це зробити, не порушуючи щось.

Також при перегляді розмістити його видалити / форум / повністю.

наприклад cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

і це викликає деякі зображення не відображаються правильно.

Якщо б ви могли мені допомогти виправити це було б дуже високу оцінку.

Я помітила, що ти сказав щось про Модифікація перші 2 правила ... Приклад?

Спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

ОТЖЕ, - у вас неправильна конфігурація.

Будь ласка, налаштувати основні параметри відповідним чином. Встановити форум каталог, порожній домен (там написано, щоб використовувати його тільки тоді, коли під-домени використовуються), встановити відповідні правила для Htaccess в каталозі форуму (у вас є приклад.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html якщо у вас є проблеми відправити актуальною. htacces зміст і я дам вам виправлена одна).

Так що це початок - зробити форум перекладів працює належним чином. Коли це ОК в цілому лінії, потім почати інтеграцію інших частин - як поза сторінок форуму, які підтримуються в VB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Або vbadvanced інтеграції. Ось посилання для vbadvanced динамічно: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Зауважимо, що не всі інтеграційні vbadvanced продукції підтримується прямо зараз - так що будьте конкретні.

Будь ласка, перша частина, то інших. Вам не доведеться його працювати по-іншому. База: форум переклад працює. Тоді ви готові інтегрувати інші частини.

Ми тут для того, щоб допомогти вам Так запитаєте, дають фактичний статус і так далі. Якщо ви відчуваєте, що хтось краще робити це за вас - виступають купити http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php і ми робимо це для вас. Перш, ніж Ви думаєте про buing це - будь ласка, тільки парою ТОЧНО всі інструкції - ми будемо робити точно так само, якщо ви купуєте оновлення сервісу, ми будемо, тільки парою ручної ...

Я купив модернізацію і сподіваюся почути від вас найближчим часом.

Я спробував встановити / форуму і видалення домену і спробував ряд інших параметрів, проте це викликало потоків при перекладі, щоб повернутися на головну сторінку.

Я припускаю, це пов'язано с / корінь. Htaccess і / форуму. Htaccess

Quote Повідомлення від contemptx View Post
    Я купив модернізацію і сподіваюся почути від вас найближчим часом.

Я спробував встановити / форуму і видалення домену і спробував ряд інших параметрів, проте це викликало потоків при перекладі, щоб повернутися на головну сторінку.

Я припускаю, це пов'язано с / корінь. Htaccess і / форуму. Htaccess
    Ми отримали одне оновлення сервісу без відповіді з доступом до даних - ми відправляти пошту з іншими. Якщо він ваш, будь ласка відповідь Ми не можемо зробив оновлення без доступу

Вирішений Одне з питань, знайти з vBAdvanced CMPS інтеграції - також вирішено, і рішення буде включено в наступну версію - так буде працювати без змін.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •