Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Спеціальне повідомлення

Default Спеціальне повідомлення

Я навіть не встановлений плагин, але я придумав дещо вже ..

"Спеціальне повідомлення", що є обов'язковим щоб з усіма іншими мовами на форумі ... крім основної мова форуму.

Може бути, щось на зразок "Наші форуми були спочатку призначені для англійської глядача. Так що, якщо переклади не є точними на 100% на Вашій мові, ми приносимо свої вибачення за доставлені незручності".

Таким чином, люди будуть заздалегідь знати, якщо щось не звучать на 100% точним при перегляді форуму ...

Крім того, вони не будуть думати, що всі приміщення на цьому форумі неграмотно. LOL

я думаю, що це може бути зроблено шляхом vbulletins система повідомлення за замовчуванням

Quote Повідомлення від bhanuprasad1981 View Post
    я думаю, що це може бути зроблено шляхом vbulletins система повідомлення за замовчуванням
    Так, але як говорити про це тільки з іншими мовами і не є основною мовою?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Було вже запропоновано додати таку можливість для системи vBET повідомлень. Не пам'ятаю статус - прийнято або в розгляді ...

У цей момент ви можете зробити це покласти це повідомлення вручну в відповідний шаблон, усередині умова:
    Code:
    <vb:if condition="$_REQUEST['language']">
        THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
    </vb:if>

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •