Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Сайт повільно після очищення кешу

Default Сайт повільно після очищення кешу

Я пройшов через і реалізуються всі можливі прийоми оптимізації я можу знайти. Це включає в себе Nginx в якості проксі для Apache, vbOptimize з Memcached, і всі звичайні процедури оптимізації форуму.

Я працюю з двома двопроцесорних серверів чотириядерних процесорів з 12-и *** оперативної пам'яті, і 15k SAS дисків в рейд. Тобто, іншими словами, сервери мають достатню потужність для обробки все.

Основний сайт починає сповільнюватися відразу після кеш vBET очищається кожні 15 днів. (База даних отримує трохи більше *** після цього 15 днів)> 500k сторінок на день, сканується пошукачами.

Є все, що я можу зробити для налаштування Apache для обробляє ці запити краще? Це мої поточні налаштування Apache:
    від HTTPD-mpm.conf
    # Prefork MPM
    StartServers 20
    MinSpareServers 20
    MaxSpareServers 25
    MaxClients 180
    MaxRequestsPerChild 1000
    З HTTPD-default.conf:
    Вийшло 150
    KeepAlive On
    MaxKeepAliveRequests 80
    KeepAliveTimeout 3
    UseCanonicalName Off

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Фокус у тому, - якщо ви дійсно не потрібно, то не використовуйте останньої стратегії очищення. Я знаю, що є якщо - Ви перевірили інші стратегії очищення? Інші не ясно весь кеш і зажадає більше ресурсів, щоб очистити від іншої сторони.

Наступна vBET 3.x реліз може допомогти вам - ми будемо додавати нові додаткові параметри продуктивності для дійсно великих сторінок. Ми також виявили, вузьке місце з перекладом посилання. На даний момент ми впровадили рішення для VB Дружні URL в vBET4.x (ще не випущений), і ми спробуємо прийняти його і для vBSEO. Якщо нам вдасться ми будемо рухатися вона також vBET 3.x питання в тому, що vBSEO просить посилання одну за одною, і це справляє десятки запитів Google. Як я вже писав, ми вже впровадили рішення для URL, В. Б. Frinedly - ми зробили затримки перекладу. Проблема з vBSEO тому, що вона працює поза В.Б., після переведення відбувається, і також не говорять чи потреби URL, щоб перевірити правильність фактичної
    або покласти його у вихідний.
    Лот деталей - найближчим часом ми знаємо одне вузьке місце, що відбувається тільки тоді, коли кеш не заповнений, і ми вже працюємо над цим питанням.

Так що в цей момент я можу просто раджу вам грати з розчищенням стратегії та інші параметри оформлення. Для інших стратегій:
    - Якщо очищення кеша одній таблиці не вбивство вашого сервера, а потім встановити більше "Кеш очищення timelap '- ваш сервер буде перевести дух між полянами
    - Analise вашого форуму трафіку і перевірити, коли він менше - зміна очищення виконання до цього часу
    - Встановити нижній кеш TTL - маленькі таблиці будуть видалені так очищення сама займе менше ресурсів. Інша сторона - сервер доведеться просити Google частіше для переказів.
    - ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА: Набір «Швидкий місцевих видалення з оптимізації таблиць відкритих / Входить / vbenterprisetranslator_functions.php і коментувати там 3 рядки коду, з 'OPTIMIZE локальну таблицю». Це дозволить зробити дійсно швидко видалення без необхідності оновлення індексів. Примітка: індекси будуть рости, тому що вам доведеться, щоб виконати запит вручну - тобто перевірити його один раз на тиждень. Якщо вона буде працювати для вас, ми будемо здійснювати нову стратегію, де індекси будуть реорганізовані не кожен день.

Та на vbSEO.

Я використовую нормальне видалення в даний момент і вона, здається, не надто довго, щоб отримати речі очищаються. З швидкого видалення, місцеві індекси лівої в такт, а нормальні індекси видалення очищаються? Чи буде мати старі індекси мають будь-яку вигоду, якщо вони не оптимізовані?

Речі тільки, здається, сповільнюється, коли є велика кількість трафіку на сайті і Кеш відновлюється. Я впевнений, що це тому, що Apache процеси не закриваються так само швидко, як звичайно (так як дані будуть запитані у Google).

Це приємно чути, що наступна версія буде поліпшити швидкості знову. Я тільки переконавшись, що не було нічого ще, що я міг зробити з налаштування Apache.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо ви використовуєте нормальної очистки потім забув про мою підказки. Я думав, що ви використовуєте останню стратегію і видалити весь кеш. Вибачте - непорозуміння Просто залиште все як є.

У таких, як я можу порадити встановити більший кеш TTL. Менш дані будуть видалені кожен раз, так що менше даних буде відновлюватися.

Те, що ви також можете зробити, це переконатися, що ваш сервер не тримає вихідних запитів. Ми виявили, що деякі сервери ведуть себе подібним чином, якщо багато вихідних запитів збираєтеся ж сервері. З 100 запитів може прийняти 1000 х більше часу, ніж 1 запит (теоретично повинні приймати 100 х більше часу). Це можуть бути деякі брандмауер, сервер проблема безпеки. Звичайно, може бути, що Google ставить який-небудь «покарання» у такому випадку. Так що якщо ви можете знайти щось в цій галузі - це може допомогти. Якщо ні, чекати поліпшень

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •