Здрастуйте, у мене є деякі проблеми з установкою форуму 5
Я завантажив файли, встановити мій Google API ключ та всі необхідні налаштування в admincp
Коли я намагався імпортувати product-vbenterprisetranslator.xml я отримав помилку:
[Цитата]
Імпортування Продукту, Почекайте...
[:]
Попередження: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): не вдається відкрити потік: немає такого файлу або каталогу в .../includes/adminfunctions_product.php(881) : функція eval()'D у коді на рядку 2
Фатальна помилка: require_once(): помилка відкриття потрібно '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/дивіться/usr / lib/PHP:/usr/місцеві/бібліотека/PHP' у) в /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : функція eval()'D у коді на рядку 2
[\Цитата]
[\Цитата]
так що я додав цю сходинку в моєму "+ядро+включає+конфіг.РНР на" до decalre на "['змішана']['admincpdir'] на"
[Цитата]$конфігурації['змішана']['admincpdir'] = 'admincp';[\Цитата]
5.1.9 форуму не мають цієї лінії від дефолту.
Як цей XML задати для змінної, яка не присутня??
У будь-якому випадку, після того, що він встановлений. Я пішов на vbet налаштування і доданий мій Google API ключ і встановити всі необхідні налаштування.
Після того, як я відредагував мій .htaccess і додав спочатку цієї лінії (представленої на " не завантажувати+інструменти+перенаправлення-правила):
[Цитата]RewriteEngine на
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&амп;мова=$1 [л,qsa]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ індекс.на PHP?мова=$1 [л,qsa]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?мова=$1 [л,qsa]
[\Цитата]
Не працював взагалі, будь-яку мову, прапор я вибрав мову, як і раніше, англійська
потім я додав інші лінії .синтаксис. htaccess:
[Цитата]RewriteCond %{query_string передаються} !перенаправлено=
RewriteCond %{query_string передаються} !робити=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|образи|CSS|JS|логін|авт|Аякс)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.на PHP?перенаправлено=$1 [л,qsa][\Цитата]
Працював, коли я натиснув на прапор мови вводу, це змінило форумі мову, але.. зображення вкладення були не показувати і я не міг входу в admincp,
коли я спробував увійти в admincp я отримав цю помилку:
[Quote] та ні вхідного файлу задано. [\Цитата]
Редагувати 2-10-15:
Будь ласка, прочитайте мій останній пост на цю тему, щоб допомогли отримати для установки на 5.1.9 довідка