Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 24

Тема: Багато проблем з установкою форуму 5

Заборонений

Та Ми перевірили, зв'яжіться з нами по глагов 5.1.9. Я підозрюю, що це проблема конфігурації сервера. Будь ласка, спробуйте ще раз із допомогою ДСО. Якщо після завершення .htaccess ви побачите білі сторінки спробуйте відключити перекладачів у AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність. У вас є включеним mod_rewrite?
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 01-10-15 в 18:52.

На перекладача провайдерів Google був Активний з початку.
    через mod_rewrite встановлений за умовчанням в Apache
    ДЗГ крім білих персонажів, дає мені помилку попередження: не вдається змінити інформацію заголовка - заголовки вже відправлені в .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php по рядку 223

Заборонений

Ви перевірили ваш ДСО після мого останнього посту? Я поправив трохи від vbet один файл і я хотів би побачити, якщо ДЗГ буде працювати. Це попередження і білого розділі перераховані відомі проблеми, рішення яких колесо повинно бути легше.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 02-10-15 в 08:24.

Працював.

одне питання, якщо я залишаю рядки, які ви відправили мене ігнорувати URL-адрес?
    також при виборі мовної кодуванні повинен бути встановлений в браузері на Unicode для відображення правильних символів. Чи є спосіб відображення перекладеного документа без необхідності вибору кодування в браузері?
    Востаннє редагувалось rafail; 02-10-15 в 11:24.

Заборонений

Не ігноруйте видалити URL-адресу. Завдяки цьому ваші вкладення не буде проаналізовано. Якщо ви бачите білу сторінку, ви не зміните конфігурацію сервера, білі сторінки зазвичай означає проблеми із з'єднанням для перекладу постачальнику.
    Вже я дивлюся і випробування проблеми з кодуванням символів.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 02-10-15 в 11:33.

Також на перекладені сторінки зображення attachemnts не показані. будь ласка, перевірте, що також

Я поміняв мови і фрази&ГТ;менеджер мов&ГТ;редагувати налаштування і редагувати "в форматі HTML набір символів на" до "Кодування utf-8" і кодування проблема вирішена.
    Єдина проблема зараз полягає в тому, що вкладення не відображаються на перекладені сторінки

Заборонений

Ти міг би показати таке посилання, де вкладення відображаються на не перекладені сторінки, і де вони не з'являються на перекладені сторінки?

Я виправив вкладення, роблячи ремонт на вкладення таблиць (admincp&ГТ;відновити/оптимізувати таблиці)

Мій висновок (для всіх користувачів в vb5, що хочете встановити цей плагін на своїх форумах):

Цей аддон мав деякі проблеми установки, які були виправлені з "Марцин Калак" на допомогу (величезне спасибі)

Щоб встановити його на форумі 5.1.9 Вам необхідно відредагувати " за - /основних/входить/конфіг.на PHP" і додавання рядка в кінець:
    $ CONFIG ['Різне'] ['admincpdir'] = 'AdminCP';
    РНР-процесор повинен стати "склад слова" , не то "ЧВГ-то". Так що якщо у вас є в розпорядженні "чвг на" ви повинні ставити його до "ДЗГ" на ваш сервер. На панелі whm cpanel є його можна змінити, перейшовши до "сервіс налаштування&ГТ;налаштувати PHP SUExec ат" і вибрати "по РНР 5 обробник на" до "склад слова"

На .Синтаксис. htaccess повинен мати на початок ці рядки:
    RewriteEngine On
    Options FollowSymLinks

RewriteRule архів / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA]
    І в кінець це лінії:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Перенаправлені =
    RewriteCond %{query_string передаються} !робити=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(ядро|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|образи|CSS|JS|логін|авт|Аякс)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.на PHP?перенаправлено=$1 [л,qsa]
    Ви повинні додати до "AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;варіанти перекладу-&ГТ;ігнорувати URL-адрес з":
    /filedata/
    /вибірки
    /image.php
    І їхати до "Admincp&ГТ;мови і фрази&ГТ;менеджер мов&ГТ;редагувати налаштування" і змінити "в форматі HTML набір символів на" до "Кодування utf-8"і

І від vbet перевести плагін буде працювати на форумі 5.1.9
    Редагувати 27-12-15: краще після деяких перевірок я виявив багато проблем, там навіть не переклад і багато дБ помилки в його роботі....
    Востаннє редагувалось rafail; 27-12-15 в 14:47.

Заборонений

Я радий, що я допоміг тобі. В наступному релізі. компанія не буде необхідності змінювати конфігураційний файл.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •