Може бути, цей переклад не пройду, я не знаю, але в 5-й раз я НЕ прошу вас що-небудь змінити з продуктом. Я просто прошу вас сказати мені, що це порушення в 4.1.12!
Може бути, цей переклад не пройду, я не знаю, але в 5-й раз я НЕ прошу вас що-небудь змінити з продуктом. Я просто прошу вас сказати мені, що це порушення в 4.1.12!
У вашій версії vB порядок гачки погано. В останній версії vB ця проблема не виникає. Це не проблема, пов'язана з vBET, але з vB. Ми підтримуємо vBET та її інтеграція з останніми версіями vB та інших плагінів.
Гаразд. Гак ви маєте на увазі? Я досліджував class_bootstrap.php і parse_template/process_templates_complete гачки (hooks) використовуються в тому ж місці, у 4.2.2 як в 4.1.12. Те ж саме стосується global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown і їм відповідні файли.
Я знаю.
Гаразд, я зробив оновлення до 4.2.2, тому що я втомився від очікування відповіді. Тепер у мене є цілий набір нових проблем: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
ОК. Я вам відповів у цій темі.
Спасибі. Ці питання були усунені.
Тепер, якщо я чогось не вистачає, я як і раніше не бачачи прапори та rel-альтернативний теги переводяться. Вони так само, як вони були на 4.2.2 як на 4.1.12.
Востаннє редагувалось tavenger5; 14-12-13 в 14:34.
ОК. Ми працюємо і тестування цієї проблеми.
ОК. Я знайшов рішення. Послідовність гачків вам інший, ніж у нас, хоча у нас однакові версії vB.
Швидке виправлення для цієї проблеми:
- До AdminCP-&ГТ;плагіни &амп; продукти&ГТ;менеджер плагінів-&ГТ;продукт : глагов підприємства перекладач
- Змінити плагін Перевести посилання на потік
- Зміна гак розташування до fetch_threadinfo
- Замінити php код на цей код:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Зберегти плагін.
Після звільнення гість кеш альтернативні мітки повинні бути переведені правильно.
Я радий допомогти вам.
Я все ще шукаю чинники іншого порядку виконання гачок.