Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 5 123 ... ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 50

Тема: Повідомлення від інструментах для веб-майстрів щодо неправильного rel-альтернативний теги

Default Повідомлення від інструментах для веб-майстрів щодо неправильного rel-альтернативний теги

Шановні вебмастера,

Ми помітили, що на число сторінок на сайті rel-alternate-hreflang реалізації невірно. Наприклад:

Зокрема, там, здається, проблема з відсутністю або неправильним bi-directional зв'язування (коли сторінка посилань з hreflang на сторінку B, там має бути посилання з B в A, а також). Коли наші алгоритми виявлення суперечливі сигнали, як на цих сторінках, вони можуть зробити індексації та ранжування рішень, які не відповідають очікуваним.

Щоб дізнатися більше про rel-alternate-hreflang, див. у статті довідкового Центру: https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Якщо у вас є які-небудь питання про те, як вирішити цю проблему, будь ласка, відвідайте наш довідковий Форум:

Групи Google

З повагою,
    У Команди З Якості Пошуку Google
    Це, безсумнівно, тому, що в перекладі URL-адреса не входить в теги. Може бути додана опція тільки вимкнути переклад URL? Я вірю, що це дозволить вирішити багато проблем, які я веду.
    Востаннє редагувалось tavenger5; 26-10-13 в 13:14.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Йдеться не про переклад з Url-адреси. Мова йде тільки про hreflang в альтернативний посилання, і ви можете просто відключити його з допомогою Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Також зверніть увагу, що відключення переклад URL погано позначиться на вашій SEO (відсутність переведених ключові слова в URL), тому рекомендується не робити цього. Якщо ви все-таки хочете, то цього достатньо, щоб не інтегруватися з vBSEO якщо ваші посилання генеруються vBSEO (щось погане може статися, - це не рекомендується, і не перевіряв). І в разі некерованого Дружні URL-достатньо відключити деякі гачки (те ж саме, ми не будемо давати деталі, тільки при необхідності).

Також Марчін буде перевірити, як альтернативний створюються прямо зараз. Ми внесли зміни і раніше і нині для гостей Url-адреси під прапорами вже сформовані перекладу, так не відбувається перенаправлення (для зареєстрованих користувачів не мають сенсу і краще для продуктивності, як перенаправити якщо коли-небудь перемикач мови станеться такого користувача). Але може бути, ми забули про альтернативний. Ми будемо перевіряти його на нашу сторону. Прямо зараз він є простим для вас, щоб просто відключити.
    Востаннє редагувалось vBET; 29-10-13 в 00:46.

Заборонений

Прохання давати посилання на сайти, де альтернативні теги не домовляться між собою.

Я ніколи не отримаєте URL, щоб перевести правильно прапор посилання. Ось посилання на сторінку, де це відбувається: Галактика Примітка 3: Вимкнути "Мій Журнал"?

Заборонений

ОК, ми працюємо над цим питанням.

FYI, я оновив до останньої версії, підключили яндекс, і я як і раніше не вдається отримати прапор і/або повторно альтернативні посилання перекладу. Мій кешує всі включені і гостьовий кеш встановлений тайм-аут в 3600 секунд.

Ось приклад сторінки, який був переведений, але прапор посилання/інше тег посилання не прив'язані як переведено URL:
    Інструкції: ******* S4 Galaxy Mini: Перенесення Контактів з****** до SGS4 Mini

Іспанська посилання на сторінки, щоб
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365916-*******-галактика-s4-міні-передача-контакти-******-sgs4-mini.html](Espa

гаразд, ви, хлопці, дійсно треба щось робити в твоє слово, фільтри...

приклад використання посиланням вище:

Галактика Примітка 3: Вимкнути "Мій Журнал"?

пов'язано іспанська сторінці:
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365731-galaxy-Примітка 3-disable-мій-magazine.html](Espa

Заборонений

У вас включена Використання бази даних кеша і відключити очищення кешу AdminCP -&ГТ; Vbet кеш -&ГТ; бази даних кеша?

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    У вас включена Використання бази даних кеша і відключити очищення кешу AdminCP -&ГТ; Vbet кеш -&ГТ; бази даних кеша?
    Так і ще раз так

Стр. 1 з 5 123 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •