Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 5 FirstПерший 12345 ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 50

Тема: Повідомлення від інструментах для веб-майстрів щодо неправильного rel-альтернативний теги

Заборонений

У перекладі URL спочатку повинні бути знайдено в базі даних cache. Прапори переводяться у разі, якщо адреса вже переведений в базі даних cache.

Гаразд, так що б не допустити переведення URL-адресу з кешу бази даних? У прикладі, що я написав вище URL-адреси перетворюються, але прапор посилання не є, так що це означає, що вони не знаходяться в кеш бази даних?

Заборонений

Ми не маємо можливість додати в базу даних кеша тільки переведені, url, кеш включений чи ні. Ми не підтримуємо цю відмінність. Якщо URL-адреси, а прапор не буде переведений, то адреси немає в базі даних cache.
    Якщо припустити: це працює тільки для гостей готелю, з затримкою запити на переклад - для підвищення продуктивності. Більше інформації: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post13517

Гаразд, я зробив все, що описані в faq, як зазначалося раніше, але прапор URL не перекладається.

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    Гаразд, думаю, що буквально getting lost in translation тут.

Я розумію, як все це працює. Я розглянули, як прапор url повинні бути переведені тільки коли гості перегляд сторінки. Проблема, вони не переводяться. Це не тому, що я поза квотою, це тому, що щось не працює правильно.

Приклад:
    Англійській сторінці: ** спектр 2 змініть налаштування apn
    Прапор URL на сторінці по-французьки: http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Прапор URL французькою мовою повинна бути: (FrançАІС) ** спектр 2 модифікації des paramètres de l"apn

Зверніть увагу, що прапор URL не перекладені URL незважаючи на сторінках перекладається. Гість кеша так як переклади були зроблені.
    знову ж таки, див. вище. Я або не встановлювати що-то правильно або існує помилка в програмному забезпеченні запобігання прапори, показують перекладу URL.

Заборонений

ОК, я тестував цю проблему.

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    ОК, я тестував цю проблему.
    Спасибі - якщо це допомагає, мій форум charset : ISO-8859-1

Заборонений

Питання полягає в тому, що ваш гачок parse_templates спрацьовує дуже швидко. Будь ласка, поновіть ваші vB.

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Питання полягає в тому, що ваш гачок parse_templates спрацьовує дуже швидко. Будь ласка, поновіть ваші vB.
    Я не впевнений, що це значить. Ви маєте на увазі оновлення vbulletin 4.2.2 ? Яка різниця між 4.1.12 та 4.2.2 про те, як parse_templates обробляється?

...чи ти маєш на увазі оновлення виконання замовлення "Створення прапорів", який використовує parse_templates гак?

Стр. 3 з 5 FirstПерший 12345 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •