Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: OMG побачити цю відповідь

Red face OMG побачити цю відповідь

Вчора я отримав, зв'яжіться з нами електронну пошту від деяких фінських хлопця прочитати це відповідь, який потряс мене :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як ви можете бачити на цьому форумі Google перекази в основному дуже добре Так добре, що люди, які пишуть на різних мовах, можуть зрозуміти один одного і обговорення

Звичайно, це ще автоматичного перекладу, але Google робить його все краще і краще весь час

Один хлопець злиться, деякі з них просто піти в інше місце, деякі з них натисніть рекламує, деякі залишаться - це відбувається весь час, навіть в Вашій мові оригіналу. Але тепер це відбувається більше, тому що це відбувається також за переклад контенту. Так більше людей, що приходять на ваш форум, може бути, деякі з них будуть сердитися, але все-таки більше людей буде натиснути на рекламує і буде більше шансів, що все більше людей будуть залишатися на вашому форумі.

Так що беріть легкий такі повідомлення - це може бути сердитим хлопцем з ваших конкурентів, які просто не подобається, що ваш форум вище, ніж його один рідною мовою

Справа в тому, - хлопець знайшов Вас в Інтернеті переводяться змісту. І ще дуже багато людей, хто робить. Для мене це дійсно здорово!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •