Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: OMG videti odziv

Red face OMG videti odziv

Včeraj sem dobil stik z nami email od nekaterih finskih fant preberete ta odgovor, ki me je šokiral :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Kot lahko vidite na tem forumu Google prevodi so večinoma zelo dobri Tako dobro, da lahko ljudje pisanje v različnih jezikih razumejo med seboj in da razpravo

Seveda je še samodejni prevod, vendar pa Google omogoča bolje in bolje ves čas

En fant je jezen, bodo nekateri samo pojdi na drugem mestu, bodo nekateri kliknite oglašuje, nekaj bo ostal - to se dogaja ves čas, tudi v vašem originalnem jeziku. Toda zdaj se to zgodi bolj, ker se to zgodi tudi za prevedene vsebine. Torej, več ljudi prihaja na vaš forum, morda bodo nekateri so jezni, vendar še vedno več ljudi bo kliknite svoje oglašuje in ne bo več možnosti, da bo več ljudi ostanejo na vašem forumu.

Torej, pomiri se takšna sporočila - to bi lahko jezni fant od konkurence, ki tako ne mara, da je vaš forum višje od njegovega ena v njegovi rodni jezik

Dejstvo je - tip, ki si našli na internetu, ki jih prevedene vsebine. In tam je veliko več ljudi, ki ne. Za mene je to res super!

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •