Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Google Email

Default Google Email

Мене звуть Адам Фельдман, і я менеджер по продукції Google. Я бачу, що ви підписалися на ключ для Google AJAX API, деякий час тому, і що у вас є сайт або додаток, використовуючи цей ключ в стороні сервера (RESTful) запити.

Для того, щоб допомогти запобігти законні запити, які походять від однієї IP-адреси з класифікуються як автоматичні запити, ми тепер пропонуємо новий параметр URL, який може бути використаний для ідентифікації кінцевого користувача, який запросив запиту. Згадайте, що наші умови використання вимагає, щоб кожен запит API бути зроблено від імені кінцевого користувача дії, і це новий параметр 'userip', повинні бути включені всі серверні запити, щоб допомогти гарантувати, що Ваш використання з API не помилково ідентифіковані як зловживання.
    Це добавлено в vbet?

Спасибі

Я тільки що отримав той же адресу електронної пошти. Так як проходження IP є нова функція API, я сумніваюся, що це входить в vBET ще.

я теж отримала цей лист, що я повинен робити?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Він не входить, - ми не в змозі передбачити майбутнє, і додати щось, що було не існують в момент виробництва

Що ви повинні зробити - просто чекати нового релізу, ми будемо підтримувати його там Існує не поспішав - він не потрібний.

Це дуже хороший знак для отримання пошти Google за публікацію вашого облікового запису.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •