Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Керівництві перекази: як змінити перекласти текст, який не всередині тіла сторінки?

Default Керівництві перекази: як змінити перекласти текст, який не всередині тіла сторінки?

Привіт хлопці

Для редагування/перекласти текст вручну, на вибір і натисніть кнопку Редагувати, всередині тіла сторінки

Редагування тексту, але які не всередині тіла сторінки, як url, заголовок, опис, ключові слова, тощо?
    Якщо необхідно ми можна редагувати безпосередньо в phpmyadmin теж, просто дайте нам знати яку таблиці і як

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

На цей момент керівництві перекази підтримує лише текст відображається на сторінці. Ми будемо додавати більше можливостей для його в майбутньому
    Якщо ви хочете, щоб змінити його в бази даних, то у вас є його в таблиці, яка назва, що починається на vbenterprisetranslator_cache_
    Після цього вас в таблиці ім'я код мови (до якої вона перекладається). для кожної langiage у вас є 3 таблиць як:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Переклади розділити там, відповідно до тривалості вихідного тексту.

Гарні новини хлопці, у мене вже є трюк, щоб редагувати/Перекладач сторінці заголовок, meta опис, ключові слова

фокус дуже простий, просто додайте/дублікат сторінці заголовок, meta опис, ключові слова, ніде в тілі сторінки теж, так що ми можемо вручну відредагувати його

Наприклад, просто додайте нижче код в showthread шаблону, до кінця тіла код </body>

< Якщо умова = "$ _REQUEST ['Мова'] і is_member_of ($bbuserinfo, 6)" >
    $нитку [title] < Якщо умова = "$ pagenumber > 1" >-< фразу 1 = «$ pagenumber» >$ vbphrase [page_x] </phrase> </if>-$vboptions [bbtitle]
    <br>

< Якщо умова = "$ pagenumber > 1" >< фразу 1 = «$ pagenumber» >$ vbphrase [page_x] </phrase>-$</if> $threadinfo [title] foruminfo [title_clean]
    <br>

$threadinfo [title], $vboptions [ключові слова]
    <br>
    </ Якщо>

а ви вже можливість редагування/ручний перевести thread назва, meta опис, ключові слова, в нижній частині сторінки
    Thats це я хочу поділитися

але я все ще не може редагувати/змінити url, URL-адреси все ще не переведені, якщо ви використовуєте vbseo.
    Низькими цінами зі знижками змінної для виклику поточного URL сторінки в шаблон $_server[VBSEO_URI] (вже в пошуку цієї змінної в vbseo.com перед)

я намагався додати цей як вище трюк:

$ _ SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

або

http://domain.com/$_SERVER[VBSEO_URI]
    <br>

або

http://domain.com/ES$_SERVER[VBSEO_URI]
    <br>
    Змінна працює показані url поточної сторінки vbseo та посібник можна редагувати, він і його збережений,
    але нитку url в адресному рядку ще не змінилося, вже пробував перезавантажити сторінку або відкрити перекладається url в організмі, але ще переспрямування назад на оригінальний url

Якщо пропозиція як зробити url, перекладені змінилася, будь ласка, дайте ключ, щоб зробити це ідеальний

Заборонений

Переклади URL ви не вийшло так, оскільки URL йде додаткових перетворень, які не приймаються до уваги для звичайного тексту та змін, який приходить як звичайний текст, не знайти в кеші.
    Ми працюємо над удосконаленням, запропонований вам. Будь ласка, будьте терплячими. Ми не в змозі описують його як швидко виправити - серед іншого, тому що він все ще розвивається.
    Я дякую вам за ваші пропозиції, ми повинні були б вигоду.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 04-10-12 в 19:32.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •