Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Я втратив lol

Default Я втратив lol

Я purtchased vbet давним-давно, але зупинився, використовувати його для будь-якої причини, я не пам'ятаю. Я вирішив відновити моєї ліцензії і встановити його знову тільки знайти, що все змінюється і я не впевнений, я встановлено правильно. Я залишив настройки за промовчанням для microsoft Переклад, як мені знайти тепер є зборів для деяких, і я отримую ні traanslations, ні на що прапор, я натискаю. Чи є щось інше, що мені потрібно зробити? Я шукав, але для того, щоб знайти інформацію, яку я після

Мій форум Digiscrap форум

Thanx заздалегідь
    Лісса

* редагування, я отримав переклади на роботу після пошуку на посаду, яка допомогла, не перекладаючи повідомлень коли я зробити тест пост, хоча це більш пошуку для мене, якщо хто-то під рукою, щоб допомогти

n/м я вже видалив і іншої 30 баксів в каналізацію. Інструкції, бідні в кращому випадку, і останньою краплею знаходив, що багато додаткові групи було додано яких зробив би ще дуже багато роботи для мене з з photopost встановлення дозволів. Врешті-решт, я вирішив, що не варто цього робити Вибачте
    Востаннє редагувалось Lissa; 01-07-12 в 09:02.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Також зверніть увагу, що ці групи автоматично керує vBET і лише як додаткові групи, так що це не змінювати будь-які дозволи сформувати інші групи користувачів.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •