Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: vBET не повинна бути пов'язана цей сервер форумах!

Default vBET не повинна бути пов'язана цей сервер форумах!

Привіт, за останні 24 години мій зберігання використання підскочив з-під контролю, і це було аж до одне!, до журналу помилок було заповнено з цими
    PHP попередження: strpos() [< на href="/forum/uk/function.strpos" > function.strpos </a>]: зсув, що не містяться в рядку в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php рядку 398
    у мене було багато тисяч з них (25 ГБ на все!) і здається, що все це було з-за неможливості зв'язатися с. компанія сервер!

Це було не вказав, коли покупки, що наші сервера повинна мати можливість зв'язатися з вас на всі часи!, ваш сервер був вниз, і так був програмного забезпечення (modificatio), що я купив у вас, є реальна необхідність, щоб мати vBET буде постійно в контакті з вашим сервером?

Пенсіонер;)

Я постараюся, щоб перевірити в на форумі тестування. Також ви можете будь ласка описати мене крок за кроком, що ви зробили помилку, перед з'явилися?

Прості, ці помилки були з'являються в моя помилка журналу зупинити весь час, ваш сайт був вниз вчора, коли ваш сайт повернувся до помилки або сповільнилися, зараз я тільки тисяч з них сьогодні (17 МБ)
    Quote Повідомлення від thecodecage.com error log
    [03 Лютого 2012 13: 20: 48] PHP попередження: strpos() [< на href="/forum/uk/function.strpos" > function.strpos </a>]: зсув, що не містяться в рядку в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php рядку 398
    , форум працює нормально не проблем або помилки, за винятком тих, що заповнення мій журнал помилок.

Тому ніяких кроків, щоб відтворити його!

Пенсіонер;)

Цей журнал все ще існує? Якщо так можна встановити кілька журналів і перевіряє, що відбувається.

Ви маєте форуму кореневого доступу, виходи журнал, (я чітко вона щодня!) і право тепер має більш ніж 2 ГБ записи всіх з vBET, ви можете видалити файл, створити нову пусту і потім стежити за помилки як 2 ГБ не відкривається в сервер, і ви будете мати неприємностей, відкривши його на вашому КОМП'ЮТЕРІ.

EDIT: я повинен сказати, що мій сервер не був вниз протягом місяців (там були деякі помилки 500, але вони були миттєвого і я змусило їх при зміні одного з моїх власних плагінів).

журнал помилок міститься в /public_html/forumz/error_log
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 05-02-12 в 20:14.

Пенсіонер;)

В даний час приховати це попередження, щоб не аварії/сміття ваш форум. Зараз, я перевіряю, чому він з'являється. Крім того, я не можу відновити цю помилку
    Я змінив цю лінію
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    У цей рядок:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Привіт, будь-які подальші з цього питання, або чому вона була звітування про проблеми?

Пенсіонер;)

Швидше за все, коли в одному провайдерів має деякі Внутрішня помилка, (це одна який розбився наш сервер також) створити деякі дивні tranlation outup, який почав нескінченний цикл - що б пояснити, чому в робити не впливає на сервері - як ви сказали форуму працює нормально було. Я знову перегляд файлу помилка, це безкоштовно, це попередження - або ви просто errased це?

Я ще не редагувати журнал помилок на всіх, навіть помилки, які я створив я залишив там, так що ви думаєте, ця помилка виправлена, або це просто прихована за внесені зміни файлу?

І так форум функціонує нормально, я не платять занадто багато Переклад google просто 100000 знаків у день так багато перекладів залишаються очікування для перекладу.

Пенсіонер;)

Я думаю, Виправлена помилка, otherways журнал помилок слід має інші попереджень від дуже тому ж циклі, якщо щось з'являються знову будь ласка зв'яжіться з нами

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •