Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Колір тексту?

Question Колір тексту?

Де можна змінити колір тексту на прапори розкривного меню будь ласка? Деякі з моїх скінів це абсолютно неможливо прочитати. Переглянути вкладені:

Пенсіонер;)

Це, швидше за все, буде потрібно деякі зміни в код. Я буду перевірити його, і я дам вам більш ключ завтра

ОК Спасибі, я буду перевірте регулярно.

Пенсіонер;)

Добре, я знайшов це:
    Щоб встановити колір цього розкривному меню потрібно змінити файл:
    корінь Форум - > включає - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

і редагування рядка:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Змінити значення Колір:

У прикладі, якщо ви хочете, щоб зелена тексту:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

У мене є близько 20 різних скінів на форумі. Так, з цього змінити це змінить колір глобально на всі шкури. Що не буде. Мені потрібно змінювати колір тексту для різних форуму шкури. Дякую.

Пенсіонер;)

Зараз ми не підтримують dinamically, змінюючи колір тексту для меню, що випадає, це жорстко значення у наш сценарій. Я буду просити Міхал чи це буде для редагування в нашому наступному випуску

Quote Повідомлення від r.dziadusz View Post
    Зараз ми не підтримують dinamically, змінюючи колір тексту для меню, що випадає, це жорстко значення у наш сценарій. Я буду просити Міхал чи це буде для редагування в нашому наступному випуску
    Я вже фіксована сама спасибо. Я просто додати код stylevars у цю частину, ви мені дали. Так що він тягне з у Stylevars. Який працює набагато краще для кожного шкіри використовує різні кольори. Дякую.

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Я вже фіксована сама спасибо. Я просто додати код stylevars у цю частину, ви мені дали. Так що він тягне з у Stylevars. Який працює набагато краще для кожного шкіри використовує різні кольори. Дякую.
    Hello!

Могли б ви поділитися ваше рішення для інших, будь ласка?

Спасибі!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •