Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 8 од 8

Тема: Текст у боји?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Question Текст у боји?

Где могу да променим боју текста на заставама падајући мени молим те? На неким од мојих скинова је потпуно нечитљив. Погледајте у прилогу:

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

То највероватније ће морати неке промене у коду. Ја ћу проверити на њега, а ја ћу вам дати још мало појма сутра

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

ОК, хвала, ја ћу проверите редовно.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

У реду сам га нашао:
    Да бисте подесили боју овог падајућег менија морате да мењате у архиви:
    Форум корен -> укључује -> вбентерприсетранслатор_фунцтионс_урл.пхп

и уређивање линија:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Промените вредност Боја:

У пример, ако желите да имате зелене текст:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Имам око 20 различитих маски на свом форуму. Тако је и са овим едит он ће променити боју глобално на свим коже. То неће учинити. Морам начин да промените боју текста за различите форуму коже. Хвала.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Сада ми не подржавају динамички мења боју текста за падајућем менију, то је Хардцодед вредност у нашем писму. Ја ћу питати Мицхал да ли ће то бити могуће уређивати у нашем следећем издању

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би r.dziadusz View Post
    Сада ми не подржавају динамички мења боју текста за падајућем менију, то је Хардцодед вредност у нашем писму. Ја ћу питати Мицхал да ли ће то бити могуће уређивати у нашем следећем издању
    Већ сам га фиксира себи хвала. Само сам додао стилеварс код у том делу си ми дао. Дакле, то повлачи из Стилеварс. Који ради много боље за сваки коже користи различите боје. Хвала.

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    Већ сам га фиксира себи хвала. Само сам додао стилеварс код у том делу си ми дао. Дакле, то повлачи из Стилеварс. Који ради много боље за сваки коже користи различите боје. Хвала.
    Поздрав!

Можеш ли да делите ваше решење за друге, молим вас?

Хвала!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •