Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 14 з 14

Тема: Потік вмісту не переводяться

Пенсіонер;)

Привіт
    Я виконав ці quickfixes для вас - withour оновлення vBET.
    Якщо оновити ваш vBET, у вас буде змінювати код знову, тому що робити не oficialy підтримує стару версію vBulletin

Я перевірив, і ви досягнете вашої обмежень у Microsoft і Apertium, як він сказав тут
    Ви досягли вашої обмежень, тому що текст не перекладено, але як тільки перекладеного тексту, як thread назва буде відображатися.

Будь ласка Примітка, що ви використовуєте тільки вільний переклади API, ви завжди можете використовувати платні: Google API v2 Переклад і платна Передплата Microsoft Trabnslation на Azure (якщо оновити ваш PHP)

Привіт, ви можете додати додаткові зміни кроку вже розміщених один від vbet тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , керівництво не було оновлено. Я заплатив додаткову плату зробити це сумісний, коли оновлення виходить я буду моделювання це сам, не турбуючи нікому.

Щоб використовувати Google V2, я повинен оновити мій PHP? Я думав, це було лише для Microsoft?

PS. колись, перекладено не повинні перекладених слів залишаються в кеші?

Спасибі!
    Востаннє редагувалось mario06; 14-01-12 в 06:46.

Пенсіонер;)

Оновлено:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....HTML#post3666

Щоб використовувати Google V2, я повинен оновити мій PHP? Я думав, це було лише для Microsoft?
    Зараз я перебуваю reimplementing функцію, що вона не буде використовувати json_translate Так, ви могли б використовувати його без оновлення PHP

PS. колись, перекладено не повинні перекладених слів залишаються в кеші?
    vBET кешування весь фраз. Але так як тільки перекладеного тексту залишається в кеші.

Пенсіонер;)

Ось виправити quicx для вашого питання:
    ВИПРАВИТИ

Тепер ви зможете використовувати Microsoft Переклад на Azure, навіть з більш старими версіями php

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •