Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Перекладач також для постійного переклади, автономні Переклад покоління, не на льоту?

Question Перекладач також для постійного переклади, автономні Переклад покоління, не на льоту?

Привіт,

Я дуже зацікавлений у покупці цей перекладач, але є деякі питання.
    Сгенерирована переклади зберігаються постійно (не тільки кешування час), коли немає ніяких змін (може бути виявлений хеша md5 тексту). Я хочу, щоб перевести спочатку деякі 100-1000 сторінок, зберігати результати назавжди. Тільки, якщо хтось змінює проводки, додає нові проводки, нові теми створені, то тільки має новий переклад бути зроблено. Краще б в автономному режимі, так протягом години ночі/найменш руху переклади зроблено і просто доставлені, коли користувач звертається до сторінку на цій мові.

Я сподіваюся, зрозуміло, що я бажання з цей аддон.
    Вона підтримується? Або, якщо ні, може це бути реалізована?

Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

vBET кешує переклад результатів. Можна кешувати це назавжди так що вам не доведеться платити за той же Переклад знову. Ми автоматичного кеш cleaner, але це може бути вимкнуто. Тому vBET працює, як ви написали - тільки тоді, коли новий текст, як видається, перевести ми просимо зовнішніх постачальників для перекладу. В іншому випадку це взято з кеша. Ще vBET не pre-cache - це означає, що vBET зробить перший Переклад, коли прийде першим проханням перекладеної сторінки. Але для кожного Переклад лише перший запит буде повільніше (з проханням 3 партії Переклад провайдерів), наступний запити будуть розглядатися в кеш-пам'яті, так що це прийнятно.

Якщо у вас є якісь інші питання, будь ласка, просто запитайте

Дякуємо.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •