Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: 500 помилка

Default 500 помилка

Привіт
    Я отримую 500 помилка при використанні googles v2 api і microsoft api. У вас є будь-які думки по відношенню до справи?

спасибі

як googlev2, так і microsoft тестових файлів генерувати помилки 500.

Пенсіонер;)

Привіт,
    -Коли я перейти до ваш url і почати переклад, що я не бачу будь-які помилки
    -Ви можете будь ласка повз тут ваші результати тесту?

Quote Повідомлення від r.dziadusz View Post
    Привіт,
    -Коли я перейти до ваш url і почати переклад, що я не бачу будь-які помилки
    -Ви можете будь ласка повз тут ваші результати тесту?
    Ні, вони просто відсутності назад показані вихідного тексту. Якщо ввімкнуто microsoft і Gv2, це 500 помилок кожного разу. перевірити /test/

Пенсіонер;)

Вперше введені тестовий файл в кореневій папці, форум, ніж запускати їх, якщо 500 помилка apears знову мені доведеться перевірити його на місці, або ви можете просто пісок мені php журнали помилок

на ваш url: talkfinance.net/ja/, я бачу, що деякі Переклад тексту, це викликало приплив за часткової операції (Дізнайтеся більше тут)
    Але якщо ви використовуєте Google Api v2 можна обмежити ваші власні, може бути ви поклали неправильний ключ Google Api v2, після запуску тест ми будемо знати це точно

Квота є штраф на Gv2 зараз, багато часткового переклади. Як тільки я переходжу на M$ я отримую 500 помилку. Добре працювати тестових файлів.

Пенсіонер;)

Близько 500 про помилку Майкрософт, ти все vbet варіанти як сказано у файлі readme? Ви завантажите, загрузити одноразової папку?
    Могли б ви надати повний помилка журналу, або якщо ви не будь ласка, подробиці Вечора доступу, так я зможу для перевірки її на місце

Так, я завантажив завантаження-після папки, стежив за інструкціями щодо оновлення та застосовано нові настройки конфігурації.

Пенсіонер;)

Як я бачу, що ваш тест корпорації Майкрософт не показує помилки, право, тепер, я не знаю, чому вона не працює лише в microsoft перекладу, могли будь ласка Створення тестового облікового запису до ftp і Вечора мені, це?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •