Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Відключення, але не встановити

Default Відключення, але не видалити

Завдяки проблем з постачальниками для перекладу я хочу, щоб відключити vbet протягом тривалого періоду, але все ще хочете Повторне включення системи будуть доступні.

До відключення плагіна, які зміни слід я зробити vbseo в конфігурації і Htaccess для того, щоб зробити це сталося?

Зараз навіть з у plguin вимкнено.

Якщо ви могли б надати мені точну код фрагменти буду вдячний, як я видалив мої оригінальний zip.
    Востаннє редагувалось moman; 05-10-11 в 21:39.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вимкнути vBET:
    1. Вимкнути його в Admin CP
    2. Коментар від vbet правила .синтаксис. htaccess. Якщо Ви не пам'ятаєте, що ті потім перевірити в vbet пакет в робити не завантажити/інструменти/перенаправлення правила Каталог
    3. Повернути інтеграції зміни в vbseo файлів. Найпростіший спосіб - просто завантажити вихідні файли. Якщо ви не маєте zip - завантажити його з постачальника сторінок. Найважче речі - просто відкрити readme.html в vBET пакет і там ви точно описав яких змін було зроблено - просто робити це у зворотному напрямку.

Це доцільно, щоб не видалити - при видаленні буде втратити ціле бази даних кешу.

Зверніть увагу, що сьогодні ми випустить нову версію vBET, який готується для перекладу провайдерів обмежень. Це означає, що у разі якщо одного постачальника недоступний його до іншої і перевірити попередній раз на наш бачити це доступно знову. Також у випадку, коли ви вже досягти ваших обмежень у всіх постачальників його будуть використовувати фіктивний Перекладач - відображатимуться кешовані переклади, але нову ви побачите просто первісної перевірки, замість того, щоб очистити один, як до цих пір. Подробиці будуть в оголошення. Ми випустить приблизно о 1 годині.

Будь ласка, скажіть, вам потрібна додаткова допомога тут

Зверніть увагу, що сьогодні ми випустить нову версію vBET, який готується для перекладу провайдерів обмежень. Це означає, що у разі якщо одного постачальника недоступний його до іншої і перевірити попередній раз на наш бачити це доступно знову. Також у випадку, коли ви вже досягти ваших обмежень у всіх постачальників його будуть використовувати фіктивний Перекладач - відображатимуться кешовані переклади, але нову ви побачите просто первісної перевірки, замість того, щоб очистити один, як до цих пір. Подробиці будуть в оголошення. Ми випустить приблизно о 1 годині.
    Я насправді реалізована ці функції, тому, коли я виявив Microsoft's Перекладач. Однак, їх межі є 400000 символи/годин або 2 000 000 символів на день (навіть з OAuth). У минулому я був кешування понад 1 Гбайт переклади на день, що буде прирівняти до мільярдів символів, дати або прийняти. Це означає, що я завжди перевищуватиме квот на провайдерів протягом кожної години, як я був отримати за 2000 щогодини переведені переглядів сторінок.

Це є реальним сорому, як мені дійсно сподобалося vbet, мої користувачі знайшов корисними і я була дуже весело розширенні і підвищення її (тобто ReviewPost інтеграції тощо).

Ось функції, що я написав за OAuth маркер, (які я потім зберігаються в memcache, поки його термін дії минув), це було б ще одна пропозиція для майбутнього релізу, як microsoft буде незабаром буде вимагає від нього:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Іншим цікавим питанням в моєму випадку це, що з vbet off, здається, що google є набагато більш щасливим для індексації наш сайт:

Здається, як наші втрата трафіку не буде, що великий після all - принаймні це гарна новина!

Дякуємо за ваші примітки.

Як я розумію, що ваш код повинен буде корпорацією Майкрософт, платна версія - це право?

Про діаграми - Зверніть увагу, що це не сказати, скільки сторінок став індексуватися - просто, скільки сторінок була просканувати. І був сканується декілька сторінок, тому що ці де доставлено швидше (див. останній діаграми). Так що Google не реагувати на vBET - вона реагує на час відгуку, тільки для того, щоб не перевантажувати вашого сервера. Коли сервер відповіді швидше роботів обходить швидше.
    Я бачу вашу каналізаційні почав відповідає швидше довгий час перед тим, як ви відключені vBET (на початку вересня) - кількість поповз почали збільшити саме тоді. Так як ви бачите його пов'язані часу відгуку.
    Я зацікавлений тут про тільки одну річ. Ви написали, вчора, що ви хочете, щоб відключити vBET. Так, вчора vBET була ще активні на вашому форумі, але на діаграмах, позначені останніх 6 днів як vBET інвалідів (як я розумію, що кожен кут на графіку є вимірювання від одного дня) - так-то це не прямо тут...

Відповідно до інформації отримали від вас Google був сканування (не індексування - це не те ж саме) набагато швидше, коли vBET був ще активні. Тільки останній вимірювання на діаграмах, коли vBET був відключений. Будь ласка, щоб не дати вводить в оману інформації. Звичайно, немає зв'язку між час відповіді і кількість сторінок, сканування, але ваш сервер був відповідаючи набагато швидше, коли vBET був все ще. Може бути тому, що замість того, щоб чекати для зовнішніх Переклад ваш сервер негайно отримав перевищено квоту інформації (він почав приблизно тиждень тому). Може бути, через зміни конфігурації (гостя кеш перетворилася на місяць тому, або щось подібне).

І більше думати - як ви думаєте, що трафік роботів має те ж значення, як реальні люди трафіку? Роботів, не, натисніть реклами, роботів не створити обліковий запис на вашому форумі, і роботів не створить цінне зміст на вашому форумі. Таким особисто я думаю, що інформація, що ви будете мати більше трафіку сканери не гарна новина - це просто Новини. Ви втратять реального трафіку і реальні люди з вашої спільноти.

Повертаючись до цього питання - вам потрібно більше допомоги у цій темі?
    Востаннє редагувалось vBET; 06-10-11 в 11:19.

Проблема вирішена - так ні, не потрібна додаткова допомога прямо зараз. Я хотів би тримати переклади навколо, але завдяки високого трафіку, це не можливо, в моєму випадку. Може бути в майбутньому вільний і потужний API буде доступна - хто знає!

Це питання було висіли багато перекладених сторінок. Додавання цього curl дзвінки схоже збільшення загальної пропускної здатності (Моя філософія в тому що якщо він не завершити в секунду, вона не збирається завершити):
    curl_setopt ($obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Ось чому blue область була швидше (разом з більший кеш).

Хоча це безумовно відкрита для тлумачення, ретельне індексації пошукача є ключем до успіху є сайт, і хто знає - можливо, наявність переклади було боляче індексування мій сайт core (англійська) вмісту?

Ми також сподіваємося, що переклади буде вільний знову, ми знайдемо більше постачальників перекладу (безкоштовно або конкурентні) або принаймні, це буде дешево Ви можете довіряти нам, що ми хочемо ОК - якщо немає підтримки, необхідних тепер ми закрити цю нитку. Будь ласка Майте на увазі, що ми вже підтримують провайдерів черги, який дозволяє використовувати один постачальник, до тих пір, поки у вас є цитатою обмежує ant, то автоматичне переключення на інший (і перевірити кожні 10 хвилин перевагу одному знову доступний). Ще деякі питання тут (бета-версія) - тепер ми позначити постачальник як недоступні, якщо будь-яка помилка відбувається (вона виявляється не необхідно), але ми вже стежити, коли провайдерів позначені недоступні на нашому форумі та виправлення неполадок. Сподіваюся, що ми зустрінемося знову

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •