Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Онемогући али не инсталира

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Онемогући али не и деинсталирати

Због проблема са преводилачких услуга, ја желим да онемогућите вбет за дужи временски период, али и даље желе опцију поново омогућава да систем буде доступан.

Поред онемогућавања плугин, какве промене да начиним у цонфиг Бенцхмарк хтаццесс и како да се то деси.?

Тренутно, чак и са плгуин инвалидитетом.

Ако бисте могли да ми пружи тачно кода био бих захвалан, као што сам брише моје оригиналне рар.
    Последњи изменио moman; 05-10-11 U 21:39.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

До онемогућити вБЕТ:
    1. Онемогући га у админ ЦП
    2. Komentar vBET pravila u .htaccess. Ako ne sećam se koje su oni tada u vBET paketa u до-нот-уплоад/тоолс/редирецтинг-рулес именик
    3. Враћа измене интеграције у вБСЕО фајлова. Најлакши начин - једноставно отпремање оригиналне фајлове. Ако немате рар - га преузети са странице провајдера. Најтежи начин - само отворите РЕАДМЕ.хтмл вБЕТ у пакету и тамо сте тачно описали промене које је направљен - само то урадите у супротном смеру.

То је мудар да се не уклоне - када уклоњени ћете изгубити целу своју кеш базе података.

Имајте на уму да ћемо данас објавити нову верзију вБЕТ који је припремљен за преводилачке провајдери ограничења. То значи да у случају да један провајдер није доступан да ће прећи на другу и проверите наш претходни једном да видим да ли је поново доступан. Такође, у случају када сте већ до своје границе у свим провајдерима да ће користити лажну преводилац - Сачувано преводи ће бити приказан, али за нову ћете само видети оригинални тест уместо празан као до сада. Детаљи ће бити у најавама. Ми ћемо објавити у око 1 сат.

Реците да вам је потребно више помоћи овде

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Имајте на уму да ћемо данас објавити нову верзију вБЕТ који је припремљен за преводилачке провајдери ограничења. То значи да у случају да један провајдер није доступан да ће прећи на другу и проверите наш претходни једном да видим да ли је поново доступан. Такође, у случају када сте већ до своје границе у свим провајдерима да ће користити лажну преводилац - Сачувано преводи ће бити приказан, али за нову ћете само видети оригинални тест уместо празан као до сада. Детаљи ће бити у најавама. Ми ћемо објавити у око 1 сат.
    Заправо реализује сам ових функција назад, када сам открио Мицрософт преводилац. Међутим, њихова граница је 400.000 карактера / сати, односно 2.000.000 карактера дневно (чак и са ОАутх). У прошлости сам био кеширање преко 1ГБ превода дневно, што би требало да буде једнак милијарде карактера, дати или узети. То значи да ћу увек прелази квоте провајдера у току сваког сата, као што сам добијао више од 2.000 сату преведен Пагевиевс.

То је права штета што сам стварно волео вбет, моји корисници нашле да је корисно, а имао сам много забаве проширење и побољшање га (тј. РевиевПост интеграција, итд).

Овде је функција сам написао да се нађе ОАутх знак (који сам тада чува у мемцацхе док се истекао), то би било још један предлог за будуће издање као Мицрософт ће ускоро бити она захтева:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Још један занимљив проблем у мом случају је да са вбет офф, чини се да је Гоогле је много драго да индекс нашем сајту:

Изгледа као наш губитак у саобраћају неће бити толико велика после свега, бар то је добра вест!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала на белешке.

Као ја разумем ваш код ће се тражити од стране Мицрософт-плаћену верзију - то право је?

О картама - имајте на уму да то не каже колико страница је индексирана - само колико страница је индексирао. И више страница је индексирао, јер оне у којима се брже (види последњу табелу). Дакле, Гоогле не реагује на вБЕТ - она реагује на време одзива само да не преоптерети свој сервер. Када сервер одговори брже роботе пузи брже.
    Видим да ти канализације почео да одговара брже дуго времена пре него што онемогућен вБЕТ (почетком септембра) - број отпузао је почела да расте баш тада. Дакле, као што видите да се односи на време одзива.
    Занима ме овде само о једној ствари. Написали сте јуче да желите да онемогућите вБЕТ. Дакле, јуче вБЕТ био активан на форуму, али на картама сте обележили последњих 6 дана као вБЕТ инвалиди (колико сам разумео сваки угао на графикону је мерење од једног дана) - тако да нешто није у реду ...

Према информације добили од вас Гоогле је пузећи (не индексирање - то није исто) много брже када вБЕТ је још увек активан. Само последња мерења на карти када вБЕТ је онемогућен. Молимо вас да не дају погрешне информације. Наравно да постоји веза између времена реакције и броја пописаних страница, али је ваш сервер одговара много брже када је још био на вБЕТ. Можда зато што уместо да чека преводе који је сервер одмах добио информацију прекорачили квоту (то је почело пре око недељу дана). Можда због промене конфигурације (Гост кеш укључен месец дана или тако нешто).

И још мисли - да ли ви стварно мислите да роботи саобраћаја је исту вредност као прави људи саобраћаја? Роботи неће кликнути на рекламе, роботи неће креирати налог на вашем форуму и роботи неће створити вредан садржај на вашем форуму. Тако да лично мислим да информације које ћете имати више цравлере саобраћај није добра вест - она је тек вест. Ви ћете изгубити прави саобраћају и прави људи из ваше заједнице.

Да се вратимо на питање - да ли вам је потребна помоћ у овој теми?
    Последњи изменио vBET; 06-10-11 U 11:19.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Проблем је решен тако-јок, не треба више помоћи у овом тренутку. Ја бих држати око превода, али због високе саобраћаја, није могуће у мом случају. Можда у будућности слободан и моћан АПИ-ја ће бити доступна-ко зна!

Питање је било да су многе преведене странице виси. Додавање то прегиб позива чинило да повећа укупну пропусну моћ (моја филозофија је да ако не заврши у другом, то неће да заврши):
    цурл_сетопт ($ обј_цоннецтион, ЦУРЛОПТ_ТИМЕОУТ, 1);

То је разлог зашто плаво подручје било брже (заједно са већим кеш).

Иако је сигурно отворена за интерпретацију, темељно претраживача индексирање је кључ за успех сајта, и ко зна, можда присуство превода је штети индексирање језгра мог сајта (енглески) садржај?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Такође се надамо да преводи ће бити слободан опет, ми ћемо наћи више добављача превод (бесплатно или конкурентне), или бар да ће бити јефтино Можете нас веровати да смо то желе У реду - ако нема подршку потребне сада смо близу овој теми. Имајте у виду да смо већ подршку провајдера ред који омогућава да користите један провајдер, све док имате цитат границе мрава онда се аутоматски пребацити на други (и проверите да ли на сваких 10 минута предност је неко поново доступан). Још нека питања овде (бета верзија) - сада смо ознака провајдера као недоступан ако их има грешку деси (не појави потребно), али смо већ монитору када провајдери су обележени доступни на нашем форуму и коректна питања. Надам се да ћемо поново срести

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •