Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 5 з 6 FirstПерший ... 3456 ОстаннійLast
Результати 41 до 50 з 58

Тема: Як видалити vbet код мови

Пенсіонер;)

Вибачте за стилем, але якщо я поклав його в тег [php] & amp; перетвориться на & т.

Просто намагався скрипт і вона не видалити ascii html, якщо він вступив на слово. Ось приклад: Це приголомшливий. Я може & amp; # 039; t допомогти з оцінку...

Повинен я бачити результати екран після того, як я запустити сценарій?

О великий, на певному етапі виконання видалення http:// & quot /;xxxxxxxxxxxxxxxx& quot; додано до навантаження внутрішні посилання на посадах.... Жоден з них зараз працюють звичайно. Не щасливі
    Востаннє редагувалось norku; 12-10-11 в 19:12.

Пенсіонер;)

Деякі етап виконання видалення
    Поки ви використовуєте другий сценарій, так? Також якщо щось піде не так, просто відновити базу даних з резервної копії, під час використання коду, ви форуму слід завершити роботу, так що ви будете мати не losts.
    Також я можу Если Чанг другу сценарій для видалення html-код, навіть якщо це всередині деякі слова, на жаль, для цього unonvinient

Привіт,

Я запускати всі версії сценарію на одній базі даних (так, з форуму, який закрив відповідно до ваших інструкцій).

Я провів 8 години сьогодні переживає сотень ниток, виправлення внутрішніх зв'язків та & quot тощо. Я серйозно нудно зараз так що якщо б ви могли зробити мене скрипт, який буде видалити # 039; , & quot; , & amp; навіть якщо вони частинах слова, яке було б абсолютно здорово

Edit: Буде сценарій також виправити внутрішніх посилань як один в пост # 43 вище?
    Востаннє редагувалось norku; 13-10-11 в 23:38.

Пенсіонер;)

Сценарій, який зараз я пишу, щоб ви буде змінюватися кожну # 039; , & quot; , & amp; в ' т. д. може вам також Вечора мені thread url з несправні посилання з'явиться

Пенсіонер;)

Код оновлення: Натисніть

Привіт і дякую за оновлення. Я побіг сценарій і отримали помилку folllowing. Схоже, що один із параметрів, можливо, може бути не так?

PHP Code:
    Database error in vBulletin 4.1.6:

Invalid SQL:
    SELECT FROM post WHERE pagetext LIKE '%>%' OR pagetext like '%<%' OR pagetext like '%&%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%<%' OR title LIKE '%>%';

MySQL Error   You have an error in your SQL syntaxcheck the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
    Error Number  
    1064
    Request Date  
    MondayOctober 17th 2011 01:57:46 PM
    Error Date    
    MondayOctober 17th 2011 01:57:46 PM
    Script        
    http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
    Referrer      http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
    IP Address    79.194.232.35
    Username      
    xxxx
    Classname     
    vB_Database
    MySQL Version 
    5.0.92-community 

Пенсіонер;)

Ви можете будь ласка ще раз дати мені ваш електронному листі помилка, без відклавши в ньому будь-який тег BBcode - після цього деякі html код змінюється в ознаки тобто.: % & # 039; % % ' % т

Помилка бази даних у vBulletin 4.1.6:
    Ось, будь ласка:

Неприпустимі SQL:
    Виберіть * від розмістити де pagetext як ' % > %' OR pagetext, як ' % < %' OR pagetext як '% & %' OR pagetext як '%' %' OR pagetext, як ' % "%' або назву як '% & %' OR назву як '%' %' OR назву як ' % < %' OR назву як ' % > %';

MySQL помилка: Вас помилка в запиті; зверніться до керівництва, яка відповідає вашій версії сервера MySQL на предмет корректного синтаксису використовувати поблизу '%' OR pagetext як ' % "%' або назву як '% & %' OR назву як '%' %' OR ti' в рядку 1
    Номер помилки: 1064
    Запит Дата: Понеділок, 17 жовтень 2011 @ 01: 57: 46 Вечора
    Помилка Дата: Понеділок, 17 жовтень 2011 @ 01: 57: 46 Вечора
    Автор сценарію: http://www.XXXXX.com/forum/decode.php?Do=Execute
    Реферер: http://www.XXXX.com/forum/clearBB.php
    IP адреса: 79.194.232.35
    Ім'я користувача: xxxx
    ClassName: vB_Database
    Версія MySQL: 5.0.92-спільноти

Стр. 5 з 6 FirstПерший ... 3456 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права