Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Чи можливо це?

Новачок
    Розташування
    http://yuforum.net

Question Чи можливо це?

Привіт!

У мене є кілька передпродажні питання ... Я VBulletin 4.0.8 форум ... і я цікаво купити vBET ...

1. Переклад з Google Translate API для Microsoft v1 Translate API?

Мій форуму в хорватській мові (дуже схоже на сербській і боснійському мовою).
    Google Translate підтримка хорватського, сербського і боснійського мов, але Microsoft Translate API НЕ підтримувати жодну з цих мовах ...

Чи можу я перевести новий форум з Google Translate API v1 з хорватської мови на англійську мову ... , А потім перевести мій форум з англійської на інші Microsoft Translate API підтримуваних мов?

2. Якщо це не можливо ... я Можу зробити це вручну з базами даних MySQL ... переводити БД таблиці даних з англійської на інші мови з MS Translate API ... це можливо з vBET ?

Або ... з деякими іншими скрипт ... або ... якось інакше це зробити?

3. Google Translate API v2 є дуже дорогою послугою для мене (і, ймовірно, для всіх тих, хто середніх і великих форуму) .. GT_API_v2 ... 1 M символів = 20 $ ... ?!?!? ...

Я маю на VB4 бази даних ... тільки в таблиці "пост" ... В "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M символів ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    ВІД повідомлення

В інших таблиць БД ... як таблиця "нитка" ... назва ... ключові слова ... таблиці "тег" ... таблиці "Фраза" ... інші плагіни VB ...

Давайте припустимо, що наш форум має в цілому 500 млн. знаків ... Google Translate API v2 ... переклад мій форум тільки до однієї іншу мову ... Це буде коштувати мені ... (1 М = $ 20) ... 500 м = $ 10,000 доларів

Якщо я перекладаю мій форум в ТОП 20 мов ... Це буде коштувати мені ... 20 х 500 M = $ 200,000 доларів

Хто буде платити стільки грошей за це? ... Я знаю ... Не буду!

Conclussion: Google має змінити це, щоб ... 1 M символів = максимум $ 1 долар

Я помиляюсь?

4. Чи можна перевести тільки деякі форуми ... не всі форум і всіх форумах?

Завдяки відповіді,

Ручний
    Востаннє редагувалось Manual; 30-09-11 в 00:23.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт.

1. У vBET можна налаштувати, які переклад провайдера, який Ви хочете використовувати для кожної пари перекладу. Проте vBET не підтримують подвійні переклади в цей час. Так що, якщо переказ провайдер не підтримує специфічний мову ви будете не в змозі використати це для перекладу з і на цю мову.

2. Не зараз. vBET НЕ VBulletin зміни даних. Ми використовуємо наш власний кеш, і це все. vBET надає інструменти - такі як додавання BBCode до вже існуючих повідомлень. Але у нас немає інструменту, який приведе до зміни даних і такий інструмент був би потенційно небезпечно, тому що ви втратите свій оригінальний контент.

3. 1M символів коштів 1000000 символів. Зверніть увагу, що Google API v1 залишається відкритим, але вони поставили обмежувальні рамки, яка закінчується дуже швидко, прямо зараз. Також vBET підтримує Microsoft Переклад API який все ще вільні і в них також є деякі обмеження. Якщо ви знаєте, будь-який інший вільний API який Умови надання послуг не буде забороняти його використання в vBET вкажіть це і ми будемо раді додати для нього підтримку.

Будь ласка, зверніть увагу, що ви не повинні повернутися на всіх підтримуваних мовами. vBET дозволяє настроїти, які мови повинні бути активні.

Зверніть увагу, що ви повинні піти зі своїми висновок в іншому місці - на Google. Ми повністю згодні, що було б краще, якби Google переклад буде дешевше або навіть краще, якщо це буде як і раніше безкоштовно. Проте це не до нас, і ми нічого не можемо зробити з цим. Будь ласка, надсилайте свої висновки Google - ми сподіваємося, що вони розглянуть його.

4. vBET дозволяє визначити сторінки, які повинні бути проігноровані переклад двигуна. Ви можете визначити шляхом спрямування частини URL - кожен UURL яка включає в себе даний текст буде проігноровано vBET.

Якщо у Вас виникли додаткові питання - будь ласка, просто запитайте. Ми розуміємо, що на цьому vBET купівлі момент не настільки просте рішення, як це було до Google платять.

Новачок
    Розташування

Так ... Ви маєте рацію ... Я піду в Google, щоб надіслати це conclussion ... однак, що стосується Google, не форумах ... тільки невеликих і середніх веб-сторінок і CMS блоги ...

Я знаю, що я буду робити ... перший ... перевести всі форумом для 50 + мов ... до 1 грудня 2011 ...

... другий ... вручну за допомогою MySQL і деякі інші інструменти ... мій перевести все на англійську форум ... і перейти на MS Перекладач API ... за переведенням на інші 35 мов ...

Мій членів з Хорватії, Сербії та Боснії ... все ще можете використовувати Google Перекладач (безкоштовна послуга) ... JavaScript у верхній частині форуму ... перевести форум з англійської на EXYU мов ...

Питання ...

5. Як Google перевести мій форум ... vBET відправити слів Google ... і отримати переклад слів і кеш ... чи як?

6. Як довго він приймає Google для перекладу всього мого форуму до 53 мов ... один місяць ... два місяці ... ?

Скільки слів (або символів) Google Translate API v1 переводити в день?

Будь ласка, Нота, що переклад Google вільний перекладач служби на верхній частині форуму, JavaScript не дасть результатів, які будуть індексуватися. Єдиний спосіб для користувачів, щоб отримати ці буде вже знаєте вашого форуму зрозуміти хоча б трохи змісту, який знаходиться в іноземній мові для них та натисніть кнопку для перекладу. Це проблема з цим рішенням - люди повинні вже зрозуміти трохи, що вони бачать, щоб мотивувати їх натисніть перекладу. Вони не знайдете його переклад в пошукових системах. Так, в кінці - люди, які зацікавлені і буде шукати свою тему на іноземній мові не знайдете вашого форуму. Ось чому vBET він був створений - щоб змінити його і забезпечити переклад змісту тим, що шукають вашої теми.

Зверніть увагу, що vBET дозволяє використовувати декілька API, переклад в той же час. Як я вже писав раніше можна налаштувати для кожної мовної пари яких постачальник повинен перевести його. Так що навіть якщо ви хочете використовувати Google v1, поки не буде закрита, ми все ж рекомендуємо використовувати його спільно з Microsoft Переклад API - щоб уникнути швидкого досягнення меж.

5. Саме так. Після того, як кешуються vBET використовує кеш.

6. Поняття не маю. Це залежить від вашого форуму трафіку. Швидше людей / роботів піде на вашій перекладеної сторінки, швидше вона буде зберігатися в кеші. Але не використовуйте ваші власні роботи для цього - це не допускається. Також ви повинні додати тут межі, які, як видається, більш короткий і короткий - Google v1 готується до закриття.

Крім того, поняття не маю. Як я тільки що написав здається, що обмеження є більш суворою, коли ми ближче до часу закриття. Будь ласка, подивіться в Google ресурси для цієї відповіді. Ми не хочемо нікому ввести в оману, даючи деякі старі інформацію.

Новачок
    Розташування

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Зверніть увагу, що vBET дозволяє використовувати декілька API, переклад в той же час. Як я вже писав раніше можна налаштувати для кожної мовної пари яких постачальник повинен перевести його. Так що навіть якщо ви хочете використовувати Google v1, поки не буде закрита, ми все ж рекомендуємо використовувати його спільно з Microsoft Переклад API - щоб уникнути швидкого досягнення меж.
    Я радий чути, що варіант ... мовної пари ...

Якщо я правильно розумію ... Я прошу вас підтвердити наступні рішення:

У vBET Адміністратор опції Панелі управління я можу зробити, це:

1а) перевести з Google Translate API v1 ... з хорватської мови на англійську ...

1b) перевести з Microsoft Translate API ... з англійської мови на всі інші 35 + мовами

Чи не краще ... З Google доступні тільки протягом двох місяців .... вище рішення ... чи це вниз рішення?

2а) перевести з Google Translate API v1 ... з хорватської мови на (6 мов) англійська, іспанська, італійська, німецька, польська і французька

2, б) перевести з Microsoft Translate API з англійської на 5 мов ... Іспанська до 5 мов ... Італійський / німецька / польська / французька на 5 мов ...

Я vBSEO 3.6.0 і vBSEO Sitemap Generator ... Чи вони прискорюють переклади чи ні?

У мене більше Пошукові системи Google щоденно, ніж Бінг / MSN Пошукові системи ... і я думаю, що це ще одне рішення краще, ніж перший .... а може і ні ... що ви думаєте ... може бути, перше рішення краще, тому що Google зупинити API v1 дуже скоро?

Дякуємо за ваші пропозиції.
    Востаннє редагувалось Manual; 01-10-11 в 23:17.

Будь ласка, зверніть увагу, що в панелі адміністратора у вас є варіанти для Google, щоб вказати, яку версію ви хочете використовувати v1 або v2. Ви також варіант, який дозволяє вказати ви хочете використовувати тільки Google або інші постачальники теж. Коли він налаштований на використання інших постачальників, то за замовчуванням, коли це можливо, то Microsoft не використовується. Проте ви можете перенастроювати його і постачальник набір переклад кожної мовної пари - Ця установка виконується в конфігураційні файли не в панель адміністратора. Це 53x53 комбінацій так занадто багато для панелі адміністратора, але все ж легко - просто для кожної мови у вас є окрема таблиця в окремому файлі конфігурації, де ви встановите відображення - наприклад, у вас є окремий файл для відображення з польських і є таблиця, де ключі " "Коди мов і значення імен постачальників. Таким чином, ви можете налаштувати ваш переклад провайдер для кожної мовної пари. Так що не все зроблено на панель адміністратора, але все ж простий в налаштуванні.

1а) і 1б) Я думаю, ви не розумієте - ви не можете встановити переклад потоку. vBET не підтримує подвійний переклад. Тільки один переклад на запит. З мови повідомлень на запит мовою. Ви не можете мати будь-який переклад в середині. Так що, так ви можете встановити Google перевести з хорватського на англійську мову. І так, ви можете встановити для перекладу з англійської на інші підтримувані Microsoft по Microsoft (достатньо встановити один варіант для цього - дозволяють використовувати і інші провайдери). Проте він не буде робити подвійний переклад. Повідомлення, написані англійською мовою, будуть переведені на Microsoft. Повідомлення, написані по-хорватські буде переведений Google (для всіх мов, які включені, оскільки Microsoft не підтримує Хорватії.

2а) і 2б) я дійсно не розумію, як ці два варіанти є ексклюзивними. У вас є свій форум на хорватському? - Тоді ви повинні використовувати Google. У вас є свій форум англійською мовою - то ви можете використовувати яку з них ви хочете Microsoft або Google. Якщо у вас є форум на 2-ма мовами - тоді ви повинні будете вибрати, яку мову використовується за умовчанням, позначати повідомлення в іншій мові (у нас є для цього робота - він знаходиться у стадії бета-версії в даний час і буде випущений найближчим часом), і тоді ви повинні будете використовувати Google для хорватського і ви можете використовувати Microsoft для відпочинку. Але всі повідомлення, які написані на вироби хорватський буде переведений Google на будь-яку запитувану переклад - Microsoft не підтримують цю мову.

Якщо у вас є карта сайту, і ви будете інтегрувати його з vBET, то можна очікувати, що чоботи буде йти швидше, щоб ваші перекладені сторінки. Проте якщо у вас є дуже великий трафік і багато контенту, то майте на увазі, про обмеження на вільний API. Швидше за все, ви досягнете дуже швидко. Бут Google v1 і Microsoft мають щоденні ліміти. У Google v2 ви можете встановити його як завгодно, тому що Ви платите за це і обмежує тільки контролювати свої витрати самостійно. Тому він може бути мудрим, щоб включити спочатку тільки 2-х мовах - за умовчанням + одна іншу. А потім, коли кеш заповнюється додати один за іншим нові мови. Якщо у Вас дійсно є величезний трафік і багато контенту для перекладу, то цілком можливо, що ви досягнете своїх меж швидко навіть тільки з 2-х мовах включений. Це не від нас залежить - Google був більш зручним для користувача, перш ніж. Тепер вони просто вирізати v1 і ставить межі ... Але це те, що ви можете перевірити в прямому ефірі або зробив деякі розрахунки і припущення про повсякденне трафіку на нові перекладені сторінки (після першого перекладу у вас вже є кеш-пам'яті).

Новачок
    Розташування

Я думаю, що ... цей продукт не для мене ... тому що мій форум знаходиться в хорватській мові ... і я можу використовувати тільки Google ...

Я не платити за Google Translate API переклади v2 ...

Якщо я встановлю цей продукт зараз ... Я можу бути використані тільки 1 грудня 2011 ... , А потім видалити ... тільки у мене є трохи більше відвідувачів і членів ...

Як перевести форум ... Нові повідомлення з хорватського на інші мови ... після Google відключити вільний tranlsation GT API v1?

Відповідь = жодним чином не

Якщо ваш форум мало, то ви зможете використовувати платну версію Googles API, я тільки що встановили його, і ви можете встановити обмеження в апі консолі компанії Google про те, як багато символів в день можуть бути переведені, а також, скільки символів persecond / в користувач (Thats є кількість символів в секунду на заклик переклад), він має всі моніторингу необхідно також, таким чином ви можете бачити, скільки charatcers ви використовуєте, і коли. Таким чином, ви можете налаштувати свою межу і провести моніторинг того, як воно йде, якщо ви зацікавлені тільки протягом декількох мовах переведені, то ви не будете мати, щоб встановити межу витрачати занадто високо, я в даний час отримати areound 200000 відвідувачів в місяць, тому що тепер я " ве обмежив свої витрачають до 100.000 символи день, і я suporting 32 мовами, Так от 2 долари в день, я буду контролювати, які мови називають на мій форум (ви можете побачити це в Google статистику за своїм API), а потім свою чергу, більше мов с, які не закликали, я, можливо, доведеться розширити мій щоденних витрат через кількість візитів я отримую, але ви, ймовірно, може зменшити ваші далі.

І пам'ятайте, що Microsoft додаємо нові мови по шляху так що все добре

Відповідь = використанням інших API

Існує спосіб, який вже підтримується в vBET - це Google v2. Так що є шлях - ніхто не хоче платити, але спосіб існує. Звичайно, я розумію, що ви не хочете користуватися платними API.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •