Чи працює MS варіант для вас tavenger5?
Чи працює MS варіант для вас tavenger5?
Крім того, те ж саме трапилося зі мною, коли я дозволив MS Translate. Сервер не робить підключення і час очікування.
Його марна трата часу так чи інакше, ліміт РС 4м символів місяць.
Коли я включений v2 Google я використовував 4 млн символів у приблизно 15 хвилин.
Навіть якби я хотів заплатити $ 1000 за 50 символів (максимум на місяць) від Google, ідентифікатор використовувати їх в днях.
Цей мод мертвий, якщо VBET можете знайти вільний шлях для того, щоб продовжити.
Існує не межа в 50 калорій у хвилину froms MS, а також прямо зараз, якщо ви не використовуєте Google API v1 немає кешу час жити межі.
Про вашу проблему, будь ласка, опишіть його, ви дозволите Microsoft API, і він не працює, будь ласка, переконайтеся, що ви конфігурувати vbet правильно, і якщо ви впевнені в цьому, будь ласка PM ваш доступ до вашого сервера / adminco, я міг би перевірити його на місце
Я пропоную вам прочитати тут:
Обмеження використання Переклад API ("АЯКС")
4м символів місяць / 400k годину недостатньо.
Я пояснив свою проблему, як tavenger5 який має те ж питання.
Коли я включити опцію MS, я отримую 500 помилки сервера, коли я перевести сторінку в браузері.
Мені не потрібно, щоб PM мої данні сервера, якщо у нього є питання теж повинен показати на тестовому форумі.
Незважаючи на це, його марною тратою часу, цей мод не може працювати тепер Google буде сплачено.
Ніхто не може дозволити собі заплатити $ 1000'sa місяць, і вільні варіанти на низьких лімітах.
Вона смокче, але це мертвий, якщо ви не можете знайти рішення, краще, ніж нинішні.
Подорож вентилятори
Востаннє редагувалось Snake; 24-10-12 в 20:36.
Так, я читав це і є чітко сказав, що немає межі в 50 клієнтських ліцензій р / т, а також помилки 500 питань не показувати на моєму тестовому форумі.
Але, будь ласка, спробуйте наступне рішення: знайти, якщо є у вашому форумі кореневій папці
vbet_translation_options
Востаннє редагувалось r.dziadusz; 29-09-11 в 10:53.
4м символів місяць / 400k годину - це те, що сказав Я також.
Розрахувати 10000 гілці форуму має близько 450 мільйонів символів.
Так що буде потрібно 112 місяців за допомогою MS або вартість $ 9000 за допомогою Google v2.
Ви думаєте, це нормально?
****************************-
Я подивився на папку. Не існує в корінь або / форуми /
Востаннє редагувалось Snake; 29-09-11 в 10:57.
Так, ми працюємо, як вирішити гранична задача, також кешованих даних дозволить знизити кількість перекладів.
Але, 500 помилка проблема, прочитайте уважно цей пост: Vbet 3,5 relase
І зверніть увагу, що необхідно, щоб завантажити vbet_translation_options ваш форум корінь без цього МС не працював і там буде багато відсутність є переклади
Звичайно кешованих даних призведе до скорочення переказів.
АЛЕ 10000 thread форуму візьмуть 100 + МІСЯЦІВ Щоб повністю кеш.
Що це за 8 РОКІВ!
LOL.
Як я вже сказав, ми працюємо над ідеями, які могли б допомогти нам покращити наш продукт кожен день, проблема все ще існуючих?