Ak používate Microsoft Prekladač stránok získať 500 Internal Server Error!
Ak používate Microsoft Prekladač stránok získať 500 Internal Server Error!
Naposledy upravil Snake; 28-09-11 v 16:56.
Je to naliehavé. Google zablokovaný mi dnes.
Nemôžem si dovoliť platiť za V2.
A keď som napríklad Microsoft možnosť to nebude fungovať.
Moje stránky sú všetky prázdne prekladať pomocou Google v1.
Ja potrebujem pevnú ASAP, prosím!
Mám 500 Internal Server Error pri preklade stránky mircosoft!
Vedeli ste blok Google?, Mám podobný problém, že niektoré tituly chýbajú závit a preložený text je prázdne, ale ak zmením do rôznych jazykov Názov témy ... atď sa objaví
Vyzerá to, že áno, ale ja recenly osvieženie celej svojej db, tak ive sa robiť oveľa viac hovorov, než je obvyklé.
Jeho asi 24h bloku, ale to ešte doesnt pomôže možnosť Microsoft nebude fungovať.
Vidím to MOD umierajúcej, MS možnosťou je obmedzený, a Google je v súčasnej dobe služba preč.
Áno, ak niektoré časti chýbajú, budete blokovaný.
Hmmmm, 24 hodinový blok, som zvedavý, či to je môj prípad ako teraz zakázané Baidu Spider má asi 350 na mojich stránkach na nikoho čas (postavený mod zbaviť sa ich), sa blokujú jeden jazykoch alebo všetky preklady ?
K dispozícii bude venovať prekladateľské služby, ktorý je podporovaný v poslednej verzii vBET.
Ak máte zákaz pavúky stránky nikdy nebude indexovaný, porážať bod.
LOL, som sa snažil venovať, som použil 1 milión znakov 10 minút @ 20 dolárov
Ak chcete začať platiť 1000 dolárov pre prevádzku potom je jeho riešenie, myslím.
Naposledy upravil Snake; 28-09-11 v 17:58.
Re: pavúky, ale chápem, že Baidu pavúky prinášajú len malý prevádzku, ale naozaj blbosť celé svoje zdroje, a tak som sa zákaz väčšina Číňanov a iné nezmysly pavúkmi:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
MSN
Yandex (rusky Yahoo)
Yeti
spinn3r
.... Mohol by som pokračovať
No, ak nemám tieto konkrétne preklady Späť budem musieť ísť platené, ale moje preklady atď .. už tvorí takmer 12 miliónov adries URL a mnoho mojich stránok má veľa obsahu, tak vidím, ma dumping podporu zvyšok sveta na svoje fórach, čo je naozaj škoda. Len som vymazaná moje vyrovnávacej pamäte (hosť a databázy) a získal 9 GB priestoru späť!
No, som svieži môj vyrovnávaciu pamäť, ktorá bola 6GB, verte mi, že sa mnoho adries URL nemôžete dovoliť v2 API, mnoho tisíc.
Re pavúka, len stránky sa prekladal raz, tak nech to Baidu alebo užívateľa alebo Google neposkytuje žiadne rozdiely.
Takže blokovanie pavúky, nemá zmysel.
Dúfam, že MS API funguje, ale Ive urobiť nejaké čítanie a je obmedzená na 50 hovorov za minútu, čo som veľmi pochybovať, je dostačujúca pre podporu väčšiny fóra.
Cestovanie fanúšikov
Naposledy upravil Snake; 24-10-12 v 20:36.
50 hovorov za minútu? Sakra!, To pravdepodobne znamená, že u zvyšných 59,99 sekundy môj blog nebude mať žiadne preklady , Aké sú ich pravidlá pre ukladanie do vyrovnávacej pamäte prekladov, viete?, Nebolo by to byť tak zlé, ak dokážeme udržať preklady, to znamená spomalenie trnslations na niekoľko mesiacov, ale eventuál bude doháňať!
Mám podobný problém s prekladmi do angličtiny (predvolené nastavenie) nefunguje. Ak by som prepnúť na v2 pracuje pre druhých, potom na ďalšej stránke záťaž nie je. Niečo je s Google Translate.