Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 5 з 5 FirstПерший ... 345
Результати 41 до 46 з 46

Тема: Більше помилок - Ви в'їжджаєте мене з розуму.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Зверніть увагу, що vBET 3.5.0, в Стадії бета-тестування і це чітко описано в розділі завантаження:
    Останні завантаження BETA (нестійкі) Версія для vBulletin 3. x - vBET 3.5.0
    Чітко вказується, що ця версія є нестійким - кожен використовує бета версію на свій власний ризик і він усвідомлює, що воно нестійке.

Бета версія нормальна частина кожного програмного забезпечення - VBulletin та інших модов також випущений в бета-версії.

У разі виникнення питань - просто повідомити її нам, щоб ми могли вирішити цю проблему і, якщо вона необхідна повернутися до останньої стабільної версії, яка як і раніше доступний в розділі завантаження

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Його марна трата часу так чи інакше, ліміт РС 4м символів місяць.

Коли я включений v2 Google я використовував 4 млн символів у приблизно 15 хвилин.

Навіть якби я хотів заплатити $ 1000 за 50 символів (максимум на місяць) від Google, ідентифікатор використовувати їх в днях.

Цей мод мертвий, якщо VBET можете знайти вільний шлях для того, щоб продовжити.
    Quote Повідомлення від r.dziadusz View Post
    Як я вже сказав, ми працюємо над ідеями, які могли б допомогти нам покращити наш продукт кожен день, проблема все ще існуючих?
    Ось що я думаю.

MS межа був досягнутий вже.

Так що ...

Яке рішення є зараз? У мене немає можливості перевести теж!
    Quote Повідомлення від r.dziadusz View Post
    Якщо ви впевнені, що блокуються Google (якщо ви не можете зробити тет звідси: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728), Ви можете написати їм, щоб reaccess ваш IP (він також сказав, в пост я вам дав), якщо ви будете використовувати не «тільки Google" це в основному Microsoft API ви досягнете свої межі повільніше

Крім того, слід пам'ятати, що vbet не може змінити Google / MS межах, прямо зараз ми надаємо також Google API v2 для комерційних користувачів, але ми шукаємо інші шляхи втілення
    Так що ж відбувається, коли Google відключити v1 API?

Тоді в чому ж вихід?

Це не довго виправити термін, і все.
    Я хочу поділитися своїм альтернативним рішенням

Я думаю, що ця мода ніколи не буде мертвий, і буде йти вперед, через свою основний потенціал: більші нашому форумі, трафіку і доходів, і поки VBulletin раніше використовується в якості першого вибору для форуму програмного забезпечення. Там буде завжди рішення, і ви завжди не бути одному

Я пропоную ще раз мій запит на виділення відео тут:

Ручне редагування іншу мову перекладу результат / кеш, по адміністратора

його без перекладу необхідно двигун там взагалі (так, не порушуючи хто-небудь поради чи обмеження), просто вручну переклад людини, необмеженим, безпечного і кращого результату перекладу, В залежності від того, скільки людина перекладі abillity. Admin / співробітників / модератори / користувачі можуть беруть участь допомогти ручний переклад

насправді так до сих пір не дають цієї можливості просили в минулому році ще вище в потоці, я і один з моїх співробітників, які вже зробили це для деяких з повідомленням, близько 20,000 пост через кілька місяців додаються ручний переклад, його працює разом з Google Translate на цій посаді. Його не досконалий Methode, але я радий, достатньо з ним, і всі розуміють результат перекладу, поки запит на виділення вище, дані

Так що я просто відредагувати поштою, по адміністратора / співробітників, тому що вони можуть редагувати будь-який пост, і додайте нижче вихідне повідомлення, (убрать пробіл після / notranslate та / цитати), щоб змусити її працювати в вашій власній повідомлення

[Цитата]
    Це керівництво перевести текст (або ручного перекладу інформації про зображення)
    [Notranslate]
    Ваше керівництво перевести текст тут
    [/ Notranslate]
    [/ Цитата]

результату, як це

тому що експеримент і досвід, до цих пір, мої співробітники отримали занадто маленькі хитрощі, щоб зробити ручний переклад набагато швидше, навіть я не зрозумів, що це раніше, так що ніяких проблем для ручної швидкості перекладу для мене, якщо ця функція даного запиту може
    Востаннє редагувалось basketmen; 30-09-11 в 18:48.

Привіт. Я щойно прочитав всю нитку з самого початку, а також отримав деякі більш докладну інформацію про проблему.

Google Translation API v1 готується до закриття, тому вони поклали більше обмежень, що не дивно - це було оголошено кілька місяців тому.

Видалення весь кеш не розумна ідея. Ви можете скаржитися, що тепер це буде дорого для Вас, щоб Гор переклади (які у вас вже безкоштовно), але це не має сенсу - це Google Translation API v2 хто бере з вас не ми. Будь ласка, наведіть скаржиться Google. Тут ми можемо тільки сказати, що ми помітили, ваша думка і ми не маємо впливу в цій області.

Будь ласка, використовуйте Microsoft тестером щоб визначити, що це щось не так з вашою зв'язку Microsoft. Якщо ні, то відправте деталі доступу так само, як Радек попросив вас колись, таким чином ми зможемо перевірити, що відбувається.

Будь ласка, скажіть ви стали потрібна допомога в цій галузі? Якщо продукт вже видалений, то я припускаю, що немає більше потребують допомоги в цій галузі - не так?

Так як же ви плануєте для обслуговування нових клієнтів Майкл?

Як вони Ment перевести BIG нові форуми з нуля.

Ваше програмне забезпечення в даний час марні, якщо ви прокидаєтеся і знайти спосіб для людей, щоб використовувати його.

Чесно я не догляд, я можу прийняти його або залишити його.

Це ви, що більше не має бізнес.

Так само, як досі. vBET з самого початку забезпечує переклади з зовнішнім постачальником перекладу. Тепер ми можемо підтримати багато провайдерів - так ми обслуговуємо наших клієнтів навіть краще, ніж раніше.
    Будь-яке використання vBET знає про зовнішні постачальників перекладу і він знає, що він повинен бути в змозі використати ці послуги. Він включений у ліцензії vBET - ми зрозуміло і так.

Хто вони? А чому ви питаєте мене про інші рішення? Якщо ви питаєте мене про підказки для таких форумів ось деякі:
    1. Додати в vBET ігноруються сторінках стільки зміст, як ви думаєте, це не важливо для переказів
    2. З використанням безкоштовних послуг переклад першої
    3. Для того щоб уникнути досягнення вільного перекладу ліміт занадто швидко - ліміт підтримуваних мов. Додати нові, час від часу, коли кеш заповнений.
    4. Навіть якщо ви використовуєте заплатив переклади - межа підтримуваних мов з тими, які ви вважаєте найбільш важливими для вашого форуму. І навіть тоді обмежити його більше - за разом ви можете додати кілька мов, якщо ви виявите, що витрати ОК для вас.
    5. Якщо ви не використовуєте Google Translation API v1 - не очистити кеш бази даних і відключити автоматичну чистку, або, принаймні змінити час кешування, щоб жити, щоб набагато довше (не платити за це ж переклади)
    6. Уникайте переклад спам, перевіряючи повідомлення до тих публікуються.

Ті кілька порад, які прийшли до мене прямо зараз.

Наша програма робить все те ж саме, що й раніше (і навіть краще), так що це дуже корисно. Це може бути більш дорогим, але воно також корисно, як це було раніше, і навіть більше, тому що ми додаємо нові можливості

Вам потрібна додаткова допомога в цій темі?

Немає відповіді - передбачається, що немає більше допомога необхідна тут. У випадку якщо це - будь ласка, пишіть тут, ми буде змінити статус відкрити знову.

Стр. 5 з 5 FirstПерший ... 345

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •