При використанні Microsoft переводити сторінки отримати 500 внутрішня помилка сервера!
При використанні Microsoft переводити сторінки отримати 500 внутрішня помилка сервера!
Востаннє редагувалось Snake; 28-09-11 в 16:56.
Це не терпить зволікання. Google заблокував мене сьогодні.
Я не можу дозволити собі заплатити за v2.
І коли я потребую Microsoft варіант він не працює.
Мій сторінках все перекладати з порожніми Google v1.
Мені потрібно це якомога швидше фіксованого будь ласка!
Я отримую 500 внутрішня помилка сервера при перекладі сторінки з Mircosoft!
Хіба Google блоку вам?, У мене подібна проблема, що деякі назви нитка не вистачає, і перекладений текст порожній, але якщо я міняти на різні мови нитка назву ... і т.д. з'являються
Схоже, вони зробили, але я recenly оновлюється вся моя дБ, так верб робили набагато більше дзвінків, ніж зазвичай.
Його, ймовірно, 24hr блоку, але він як і раніше не допоможе опція Microsoft не працює.
Я бачу це MOD вмирає, MS опції обмежений і Google бере служби геть.
Так, якщо частини не вистачає, ви заблоковані.
Хм-м, 24 блок годину, я задаюся питанням, якщо той випадок зі мною, як в даний час заборонено Baidu павука була близько 350 на моєму сайті, ні на кого часу (вбудований модем, щоб позбутися від них), вони блоку одного мов або всі переклади ?
Існує буде платною служби перекладу, який підтримується в останній версії vBET.
Якщо заборона павуки сторінок ніколи не будуть індексуватися, перемігши точки.
LOL, я намагався платили, я використав 1 млн. знаків, в 10 хвилинах @ $ 20
Якщо ви хочете, щоб почати платити $ 1000 за трафік, то її рішення я думаю.
Востаннє редагувалось Snake; 28-09-11 в 17:58.
Re: павуки, я розумію це, але Baidu павуків приносять мало трафіку, але насправді лайно на всьому протязі Вашого ресурсів, тому я зараз заборонити більшість китайських та інших павуків нонсенс:
Baidu
Ічіро Мобільний
Сосо
Sogou
PSbot
Яндекс (Росія Yahoo)
Йеті
spinn3r
.... я міг би продовжувати
Ну, якщо я не отримую саме ці переклади назад мені доведеться йти оплачується, але мої переклади і т.д. .. вже припадає майже 12 мільйонів URL-адрес і багато моїх сторінки мають багато контенту, тому я можу бачити мене демпінг підтримку решти світу в моєму форумі, який є реальним ганьбою. Я просто очистив своє кеші (гостьовий і бази даних) і отримали 9GB космічних назад!
Ну, я оновити мою кеш яка була 6 ГБ, повірте мені, з такою кількістю адрес МОЖНА собі v2 API, багато тисяч.
Re павука, сторінок тільки транслюється один раз, чи так це Baidu або користувача або Google не має ніякого значення.
Так блокування павуків, не має сенсу.
Я сподіваюся, MS API працює, але верб зробив деякі читанні і свої обмежені до 50 дзвінків на хвилину, я дуже сумніваюся, досить, щоб підтримувати більшість форумів.
Подорож вентилятори
Востаннє редагувалось Snake; 24-10-12 в 20:36.
50 дзвінків на хвилину? чорт забирай!, що, ймовірно, означає, що для решти 59,99 секунди мій форум не загрожують переклади , Які їх правила кешування переклади, ви знаєте?, Було б не так уже й погано, якщо ми зможемо зберегти перекладів, то це означає уповільнення темпів trnslations протягом декількох місяців, але eventualy його наздожене!
У мене аналогічна проблема з перекладом на англійську мову (за замовчуванням) не працює. Якщо я переключаюсь на v2 він працює на другому, то на наступному завантаженні сторінки це не так. Щось з Google Translate.