Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Просто немає чітких даних про вартість і MS API

Default Просто немає чітких даних про вартість і MS API

Так скільки ж це таке насправді?

Я бачу, фірмові за $ 99
    Я бачив бренд безкоштовно для # 135
    Але те, як в кошик роботах оголошень і інше разом.

Невже це понад $ 200 за брендинг безкоштовно. І я також хотів би більше інформації про Microsoft API і як його отримати.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Нормальна ліцензія коштує $ 90. Покупка цього у вас є всі vBET особливості.
    Брендинг Безкоштовний є додатковою ліцензії, і це додаткові витрати на $ 135. Ця ліцензія дозволяє видалити кредитних посиланням.
    Якщо ви хочете мати стенд ліцензій то вартість сума цих двох.

Переклад API Microsoft вже підтримується в vBET 4.x (найближчим часом буде в vBET3.x), так що у вас це працює на вашому форумі тільки після установки vBET4.x
    Microsoft Переклад API підтримує 35 мов прямо зараз - для отримання додаткової інформації перейдіть до Microsoft сторінок.

Я помітив, що Microsoft Переклад буде платною послугою і на танув API. Користувачам дозволено тільки певна кількість переведених сторінок безкоштовно. Що відбувається, коли, що шах не буде досягнутий. VBet чи просто припинити перекладати чи???

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ми повинні перевірити, в деталях інформацію про платні Microsoft Переклад API, коли вона починається, лімітів і так далі.

В основному - vBET запитати зовнішнього API для перекладу. Таким чином, ви повинні бути доступні, щоб отримати переказ з цього API. Якщо API дасть вам ніякої реакції, то у вас не буде переклад - просто порожній текст в таких місцях. Так vBET та в основному, коли зовнішні API відмовляється дати вам переклад vBET не буде надавати його на форумі. Зверніть увагу, що в цей момент vBET4.x підтримує 3 переклад API:
    - Google Translation API v1
    - Google Translation API v2
    - Microsoft Переклад API

Таким чином, ви можете вибрати, який Ви хочете використовувати. І ви можете використовувати платний також - vBET конфігурація дозволяє встановити необхідний ключ для Google Translation API v2.

Поправте мене, якщо я помиляюся, але від що я читав Google API v2 буде стягувати $ 20/1million символи переводяться. Так це буде означати, якщо типовий веб-сторінки були 80chars/line, на 66 лінії / сторінки, було б 5280 символів. 1000000 / 5280 = 189pages перекладеного тексту за $ 20. (~ 10cents/page) обурливо, особливо якщо у вас є сотні павуків сканування Вашого сайту запитуючої переклади.
    Востаннє редагувалось adwade; 24-09-11 в 05:30.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •