я requist ці функції буксирування
Перший:
коли я бачу прапор сторінки для перекладу, його адреса досі не пов'язана з URL перекладається так що після натисніть URL сторінки буде перенаправляти на переклад URL
там далеко, щоб зробити цей переклад вже URL для кожної мови, за допомогою Ajax або просто використовувати ще 1 запит, щоб зробити його пов'язана з URL на його мові
Друге:
перекласти текст з Ajax в Панель управління, так що користувач може використовувати його для перекладу тексту в якості нової послуги, як:
Google Translate
але тільки для тексту і ducuments як слова файли Microsoft і текстових файлів і будь-яких підтримуваних файлів
якщо ви також дати користувачеві можливість попереднього завантаження файлів, а потім попросити перевести то це дасть результат буде важливим доповненням
до речі я у митної служби завантажувати і зберігати файли для моїх користувачів
він цього можливості:
1. кожен користувач може завантажити файл, який має права адміністратора в панелі управління
2.depend на групах: скільки може користувач господар, і скільки файлів
3. ніхто не може бачити інші файли, за винятком користувачів дати дозвіл на користувача / відвідувача, відправивши електронний лист з кодом, який інший користувач повинен записати його на downolad файл, і цей код використовуватися тільки один раз
4.it використання файлової системи також здатність бути вище public_html бути більш безпечною
деякі інші особливості
ця система працює, але з невеликими помилками, це було чудово працюють в 3,7
якщо ви використовуєте цю систему, що дозволяє переводити документ для підтримки Google
так що користувач має можливість перевести ці, використовуючи сервіс Google Translate
просто одним кліком
це буде відмінним доповненням також і я можу зробити цей продукт, - що я використовував для свого сайту і у мене є всі права, бо це замовлення з цією функцією, щоб бути тільки для мене "коди і роботи" - для роботи і сайт, а й можете використовувати його, щоб додати більше функцій і продавати його я дам вам дозвіл без сумніву,
якщо ви frefer, щоб обговорити це зі мною приватної я розумію, що
спасибі