Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 15 з 15

Тема: Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle () (ще не закрита)

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як я бачу, є ще проблема з переоб'явленія функції. Я не можу перевірити, що саме відбувається, але якщо ви зробили відповідні зміни в файл vBSEO, як описано в інструкції по установці, то тільки думка в цей момент у мене в тому, що якесь правило дозволяє повернутися до vbenterprisetranslator_seo.php файл - це не повинно трапиться, і Я не розумію, як це можливо, але, не перевіривши у мене немає інших ідей прямо зараз.

Будь ласка, перейдіть на vbenterprisetranslator_seo.php і зробив те ж видання включає в себе як і для / functions_vbseo_createurl.php - так що знайти функцію vbseo_thread_seotitle і встановити, якщо пункт навколо нього. Будь ласка, скажіть мені, що це допомагає.

Я розумію ваших питань безпеки, - але все ж ви можете зробити копію форуму - видалити більшу частину контенту і залишити тільки деякі фіктивні повідомлення. Що нам потрібно, щоб допомогти вам йти в точній конфігурації на сервері точне і подивитися, що відбувається, і з'ясувати, чому. vBET використовується в багатьох форумах - таких речей буває ніде, тому, на жаль, ми не в змозі дати вам відповідь з рук, навіть якщо ми будемо раді вам допомогти.

Про Визначити головну Псевдоніми - ми зробили деякі експерименти в цій області. Наскільки я пам'ятаю vbseo у виродки, якщо редирект зроблений просто щоб "/" Ну, так ми зробили внутрішній перенаправлення index.php (не бачив браузером) - визначення псевдонімів буде виконано цикл перенаправлення. Ми будемо перевіряти його знову і подивитися, як уникнути цього, але, будь ласка, пам'ятайте, що тепер ви говорите про можливість іншого мод, і ми не несемо відповідальності за свою поведінку - ми даємо спосіб інтеграції з vbseo, але все одно, що відбувається всередині vbseo в трапляється внутрішньої vbseo в... додав в список todo, щоб дослідити цю проблему ще раз. Також, будь ласка, спробуйте визначити такі псевдоніми в htaccess під Vbet правила - так це дасть вам 301 редирект щоб уникнути витоків і Vbet буде ще в змозі працювати, так як це було б не після (vbseo, який би зробив 301 для Vbet запитом). Але, будь ласка, триматися такі експерименти, поки ми зроблені Vbet працює нормально на вашому форумі.

якщо я вносити зміни в vbenterprisetranslator_seo.php я отримую порожню сторінку

На даний момент єдине, що спадає на думку, це те, що за якимось чином у вас є внутрішня петля переадресації. Ви приходите до vbenterprisetranslator_seo.php потім вона переходить до vBSEO і vBSEO робить внутрішній редирект знову vbenterprisetranslator_seo.php Я не знаю, це дійсно відбувається, але це моє припущення, оскільки я не можу перевірити. Це було б пояснити, чому у вас переоб'явленія помилка і чому після зміни ви отримаєте порожню сторінку зараз.

Якщо у вас є ідея, що може привести до цього (деякі налаштування vBSEO), будь ласка, виправити її. В іншому випадку перейдіть по встановленню та інтеграції процедуру ще раз - крок за кроком. Переконавшись, що все готово, як і повинно бути.
    Якщо після цього проблема не відбувається, то ми повинні мати доступ деталі, щоб мати можливість надавати свою підтримку в цьому випадку. Якщо не реальний форум, то до її копію (можна без реальних потоків даних - ми потребуємо вашої конфігурації).

Велике спасибі за надання доступу до розділу копію. Ваші користувачі будуть дуже раді, знаючи, що ви видалили всі свої дані в копії, щоб врятувати своє приватне життя

Випуск вирішена
    Я додав цей рядок в файл vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Також зверніть увагу, що ви можете встановити опцію vbseo в: Форум групи Коренева стартовою? Таким чином, ви не будете мати PageRank витоку на свій розсуд посилання форум.

І ось ще хороша новина - виявляється, що після зміни vbenterprisetranslator_seo.php можна використовувати опцію vbseo в тому, що "Визначити головну Псевдоніми»- Це просто необхідно змінити перше правило:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Сподіваюся, що ви дуже щасливі зараз

Працює!

Відмінно, спасибі

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •