Як я бачу, є ще проблема з переоб'явленія функції. Я не можу перевірити, що саме відбувається, але якщо ви зробили відповідні зміни в файл vBSEO, як описано в інструкції по установці, то тільки думка в цей момент у мене в тому, що якесь правило дозволяє повернутися до vbenterprisetranslator_seo.php файл - це не повинно трапиться, і Я не розумію, як це можливо, але, не перевіривши у мене немає інших ідей прямо зараз.
Будь ласка, перейдіть на vbenterprisetranslator_seo.php і зробив те ж видання включає в себе як і для / functions_vbseo_createurl.php - так що знайти функцію vbseo_thread_seotitle і встановити, якщо пункт навколо нього. Будь ласка, скажіть мені, що це допомагає.
Я розумію ваших питань безпеки, - але все ж ви можете зробити копію форуму - видалити більшу частину контенту і залишити тільки деякі фіктивні повідомлення. Що нам потрібно, щоб допомогти вам йти в точній конфігурації на сервері точне і подивитися, що відбувається, і з'ясувати, чому. vBET використовується в багатьох форумах - таких речей буває ніде, тому, на жаль, ми не в змозі дати вам відповідь з рук, навіть якщо ми будемо раді вам допомогти.
Про Визначити головну Псевдоніми - ми зробили деякі експерименти в цій області. Наскільки я пам'ятаю vbseo у виродки, якщо редирект зроблений просто щоб "/" Ну, так ми зробили внутрішній перенаправлення index.php (не бачив браузером) - визначення псевдонімів буде виконано цикл перенаправлення. Ми будемо перевіряти його знову і подивитися, як уникнути цього, але, будь ласка, пам'ятайте, що тепер ви говорите про можливість іншого мод, і ми не несемо відповідальності за свою поведінку - ми даємо спосіб інтеграції з vbseo, але все одно, що відбувається всередині vbseo в трапляється внутрішньої vbseo в... додав в список todo, щоб дослідити цю проблему ще раз. Також, будь ласка, спробуйте визначити такі псевдоніми в htaccess під Vbet правила - так це дасть вам 301 редирект щоб уникнути витоків і Vbet буде ще в змозі працювати, так як це було б не після (vbseo, який би зробив 301 для Vbet запитом). Але, будь ласка, триматися такі експерименти, поки ми зроблені Vbet працює нормально на вашому форумі.