Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 15

Тема: Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle () (ще не закрита)

Exclamation Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle () (ще не закрита)

Вибачте, але він не закритий.

Як я вже сказав, я зробив зміни файлів (див. код нижче) і завантаживши його (і так, я переписав старий).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Vbseo включено Продовжуйте по-англійськи символи в URL-адрес
    Замініть вміст 'META KEYWORDS "? вимкнений.

Тип посилання має значення: VBSEO_URI

Htaccess записи додаються

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    завантажені та про помилку.

Тому, будь ласка, радою

Спасибі

StarBuG
    Востаннє редагувалось StarBuG; 12-12-09 в 10:54.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Єдина причина, чому цей зв'язок може бути відображена в тому, що vbseo_thread_seotitle функція оголошена в два рази. Ось чому необхідно, щоб додати цей один, якщо заяві. Всі інші конфігурації, не мають нічого, щоб з цією проблемою.

Будь ласка, переконайтеся, що після внесення змін ви завантажили файл у відповідному місці (я знаю, ви написали ви зробили, тільки, будь ласка, перевірте його на стороні сервера, у нього є, що йому потрібно).

Якщо ви на 100% впевнений, то, будь ласка, PM мені деталі доступу до FTP.

FTP-доступ не представляється можливим, вибачте.
    Дайте мені знати, що вам потрібно знати, і я її надати.

Я прикріпив файл, поштовий архів.

Я зламати VBulletin файлів протягом майже 10 років.
    Додавання двох ліній кодів це не так складно ви знаєте.

Там повинно бути проблемою, в іншому місці

PS: я прикріпив файл я скачав з мого життя форум про 20sek назад
    PPS: Я vBSEO 3.3.1 працює і просто оновити до 3.3.2. Ті ж проблеми є після зміни.
    ДПП: моя кодування: ISO-8859-1 (німецької) Я сподіваюся, що це не проблема
    Востаннє редагувалось StarBuG; 12-12-09 в 19:11.

Гаразд я знайшов часткове вирішення проблеми.

Мій Charset був встановлений з заголовних букв (ISO-8859-1)
    Після того, як я змінив його на всі роботи vBET нижній регістр за винятком на головній сторінці форуму.
    (Ви повинні включити це у свій посібник з встановлення або змінити код так, що вона працює з заголовних букв занадто )

Спочатку я думав, записи в Визначити головну Псевдоніми були проблеми,
    але навіть без запису сторінці форуму дому зробив дав саме повідомлення про помилку.

У конкретно:
    Якщо Визначити головну Псевдоніми порожній, лише англійською мовою (переклад з domain.de / EN / AS головній сторінці форуму) працює
    мій основний мова (domain.de) дає помилку.

Якщо я додам записи index.php і index.php? до Визначити головну Псевдоніми то / EN / частина отримує смугастий з URL та англійською та німецькою мовами, не працюють.

Будь ласка, поради

пс: виходячи Визначити головну Псевдоніми порожня дає мені трохи шлунок боліти, тому що це серйозний витік PR, якщо 3 головний форум URL (index. php, index. PHP? і /), присутні
    Востаннє редагувалось StarBuG; 12-12-09 в 19:53.

Привіт.

Про нижньому і верхньому регістрі - вона має справу тільки в кодуванні UTF-8 кодування, і це описано в керівництві. Ваші зміни не мали нічого спільного з "Не може перевизначити vbseo_thread_seotitle ()"-. Так як ви знаходитесь в PHP так довго, ви думаєте, що це спілкуватися ясно говорить, що функція вже була оголошена АНК не може бути повторно оголошений Так і повинно бути збігом, але гарне повідомлення, що у вас немає цієї проблеми більше.

Про нову. Будь ласка, переконайтеся, що у вас є хороша конфігурація vBET і Htaccess -. Особливо якщо ваш форум в підкаталог в URL. vBET варіанти у Головному категорії, головне - перевірити ті й читати описи - не використовувати будь-який, якщо він не підходить.
    Я не можу сказати вам набагато більше, інакше ви не дали повідомлення про помилку, або реальні URL форуму. Будь ласка, PM мені адресу вашого форуму так що я буду мати можливість бачити цю поведінку.

Привіт

Мій форум www.patientenfragen.net
    Форум не працює в підкаталозі.

Головні налаштування:

Google API Key (проблеми з обліком і без ключа)
    Форум мова: німецька
    форум каталозі: порожній
    форум основного домену: порожні
    тип з'єднання: VBSEO_URI
    Типи перетворення посилань: створити URL-адреси відповідно до SEO посилання консенсусу (тобто '/ EN / адреса)
    зберегти довідники: порожній

. Htaccess
    # Коментар наступний рядок (додайте '#' на початку)
    # Вимкнути mod_rewrite функцій.
    # Зверніть увагу: вам все одно доведеться відключити зламати
    # Панель управління vBSEO зупинити URL переписує.
    Options + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Деякі сервери вимагають RewriteBase директиви повинні бути
    # Включено (зняти '#' на початку, щоб активувати)
    # Зверніть увагу: коли включений, необхідно вказати шлях
    # В кореневу папку VB (тобто RewriteBase / форуми /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Patientenfragen \\. Чистий $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (EN | DE) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (EN |? Де )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (AdminCP / | modcp / | чат | крон | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Я не можу показати вам поведінка жити, тому що тоді мій форум не буде працювати для того часу.

Будь ласка, поради

PS: Я протестував верхній і нижній регістр і все ще працює. Не знаю, чому це спрацювало краще після першої зміни.

Про те, чому він не працює після першої зміни кодування - як я написав це був збіг, у мене є кілька теорій, що сталося тоді (я знаю, що вам впоратися з цим - ті, пиво тільки в загальних теорій про таке питання не про вас і вашому випадку):
    - Файл може бути змінений в ту сторону
    - Файл може бути завантажений до змін була збережена
    - Файл може бути завантажений на сервер у каталозі, так що vBSEO ще бачив старий
    - Сервер отримати нерозумно і ігнорується, що нова версія файлу відбувається робочий все ще на старій (таке іноді трапляється - хороший засіб, це зберегти файл знову і завантажити його знову)

Але справа в тому, - ця частина працює в даний час

Про актуальні питання - прямо зараз vBET відключений, я не в змозі бачити поведінку. Чи можливо, що ви включаєте його і не показують прапори (для користувача місця) - так що користувачі не будуть туди, і я буду мати можливість перевірити це вручну?

Ваш vBET конфігурації, здається, добре, теж. Htaccess файл. Один форуму мали щось подібне, але вони щось безлад в vBSEO конфігурації і vBSEO персонал встановив її. Будь ласка, перевірте дійсно vBSEO може зіпсувати цей звичай перенаправлення. Ви також можете перевірити це коментуючи "RewriteBase /" допомогти - але це всього лише зйомки.

У цей момент я не можу сказати вам більше. Я повинен побачити його і, можливо, я повинен бути доступ, щоб надати вам більше підтримки. Будь ласка, принаймні дати мені помилку зв'язку, які ви бачите, коли ви хочете перевести головній сторінці. Також зверніть увагу, що ви не повинні додати до URL мову свою мову форуму за замовчуванням (він не працює так - за умовчанням ви просто нормальні посилання).

Крім того, я трохи втратив до вашої проблеми опису, тому дотик до неї було б набагато краще. Якщо ви знаєте про проблеми безпеки, то ви можете створити тимчасові рахунки для підтримки або зробив форум тест з тієї ж конфігурації. Ми з радістю надамо Вам нашу повну підтримку, але ви повинні дозволити нам для цього. На даний момент ми можемо тільки здогадуватися, що відбувається насправді.
    Востаннє редагувалось vBET; 13-12-09 в 20:43.

І ще один постріл - дивлячись на ваші правила за замовчуванням vBSEO спробуйте змінити:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    To:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Повідомлення про помилку я отримую на головній сторінці

Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle () (раніше оголошеного в / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) в / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php в рядку 43
    Я не можу продемонструвати це поведінка для вас, тому що тоді мій форум не працюватиме, навіть якщо прапори не будуть видалені.
    Помилка завжди присутня на головній сторінці форуму з і без перекладу. Всі інші сторінки працюють нормально.
    Я можу переглянути під форуми, потоки в обох мовах, щоб на тому кінці vBET працює відмінно.
    Тільки тоді, коли я намагаюся головній сторінці форуму, www.patientenfragen.net Помилка шоу і сторінка не завантажується.
    Не має значення, якщо б я до нього доступ через домен прямо або перекладену версію www.patientenfragen.net/en/
    Мій основний мова (який domain.net НЕ domain.net / де /), а також англійський переклад не працює, коли Htaccess зміни присутні.

Ваша пропозиція Htaccess не допомагає.
    Крім того, видалення RewriteBase не зробити трюк.

Мій vBSEO митні правила перезапису:
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = Regeln' => 'regeln.html'
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = Імпрессум' => 'impressum.html'
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = Datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = посилання' => 'links.html'
    '^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = impfkalender' => 'impfkalender.html'
    '^ Werbung \\. PHP' => 'werbung.html'

'^ Vbglossar \\ PHP \\ робити = showcat & CATID = (\\ D +) і cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 /'
    '^ Vbglossar \\. PHP' => 'Lexikon /'

'^ Приватні \\. PHP \\? Робити = showpm & PMID = (\\ D +)' => 'приватного Nachrichten / $ 1.html "
    '^ Приватні \\. PHP' => 'приватного Nachrichten /'

'^ Чаво \\. PHP \\? FAQ = vb_faq' => 'Hilfe / VBulletin /'
    '^ Чаво \\. PHP $' => 'Hilfe /'

'^ Календаря \\. PHP $' => 'Kalender /'
    '^ Календаря \\. PHP \\? С = 1 $' => 'Kalender /'
    '^ Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Робити = (display. +?)(& рік =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] '
    "Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF] '
    "Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Робити = (display. +?) І nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF] '
    "Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Тиждень = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF] '
    "Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Місяць = (\\ D +) і рік = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF] '
    '^ Календаря \\ PHP \\ робити = GetInfo і (з = 1 &) день = (\\ D +) -.? (\\ D +) - (\\ D +) (& з = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
    '^ Календаря \\. PHP \\? Робити = GetInfo & е = (\\ D +) (& день = [0-9 \\ -]+)?(& з = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- $ 1 /'
    '^ Календаря \\. PHP \\? (И =&)?( з = 1 &)? (Тиждень = &)? Місяць = (\\ D +) і рік = (\\ D +) (& з = 1)? (І робити = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    '^ Календаря \\. PHP \\? С = 1 & тиждень = (\\ D +) (& = displayweek робити і місяць =.+?)?$' =>' kalender/woche- $ 1 / '
    Давати вам доступ до свого життя сайту не представляється можливим з міркувань безпеки, вибачте (навіть Jelsoft персоналу не отримує доступу від мене).

Дозвольте мені знати, які Інформація вам потрібно, і я радий надати їх Вам.

Я можу вам мою електронну пошту vbseo_all.xml настройки, якщо ви думаєте, це конфлікт vbseo. Просто надішліть мені вашу електронну пошту через PM
    Востаннє редагувалось StarBuG; 14-12-09 в 09:55.

Коли я встановив Форум групи Коренева стартовою? до НІ Потім patientenfragen.net / EN / працює
    а також patientenfragen.net / EN / index.php

Однак patientenfragen.net (німецька, основна мова) все ще не працює (див. вище повідомлення про помилку)

АЛЕ patientenfragen.net / index.php працює

Будь-які нові ідеї?

Якщо у вас є MSN або ICQ відправити мені своє посвідчення особи і я можу показати вам поведінку живих

пс:
    Я НЕ хочу використовувати ні index.php index.php?

Я видалив їх з Визначити головну Псевдоніми Коли я встановив vBET, але я дійсно не подобається.
    Будь ласка, поміняйте що для майбутнього.
    Це серйозний витік PR номер!
    Востаннє редагувалось StarBuG; 14-12-09 в 10:15.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •