Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 21

Тема: ¿Як налаштувати редактор кнопку продукт BBCodes?

Я буду детально визначення кодування модифікація мені потрібно, і я хотів би, щоб бюджет Вас за це.

Це не тільки уникнути перекладу серед 2-х мовах: він складається на нову конфігурацію перегляду доступні (не переклад іспанська і каталонська) в неявному режимі для форуму.

Вона повинна бути доповнена спосіб відзначити поточні повідомлення каталонської в деяких автоматизованим способом (Google пакетного запиту ¿?) До автовизначення відновлено.

Я визнаю, Java-версії оригінал-режимі перегляду цілком підходить для нашої двомовної контексті.

Я не перевіряв його до цих пір, як я, хоча це було тільки призначений для виконання SEO.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я бачу два повідомлення, перш ніж ви просите про допомогу, але в останній ви написали, що фактично рішення підходить. Так припускаючи - вам потрібно більше допомагати тут, чи це вже в порядку? Id ви робите - те, що вам потрібно?

, Відносяться до теми цієї теми, я все ще думаю, кнопки в редактор для автоматизації BBCodes вставки співробітниками було б здорово.

Що стосується мого конкретного форуму, я детально опишу мої потреби як проект, в іншому потоці.

Так чи можна вважати це однією замкнутою, або ще деяку допомогу тут необхідна?

Є можливі прості вирішення питання у вас:
    1. Увімкнути автоматичне визначення мови (vBET варіантів в панелі адміністратора) - користувачі просто писати повідомлення і vBET буде непрозорою його в мову BBCode автоматично
    2. Змусити користувачів встановлювати свої мови за замовчуванням (також опцію у vBET) - коли користувач встановив його за замовчуванням мову, що мова форуму, то vBET автоматично додавати редактору BBCode варіант (не як кнопка, але, як радіо-кнопки - обгортання на мову чи ні) - Ви можете подивитися як це працює, навіть на нашому форумі - просто встановити за замовчуванням мову, крім англійської (використання Користувач CP).
    Обидва варіанти не є ідеальними для моїх потреб.
    Я повинен був би в якості штатного співробітника, щоб спосіб змінити упаковки повідомлення мови в один клік.

Може бути, це не усунення неполадок, я визнаю. Ви можете перейти до функції пропозиції, якщо ви згодні.

Добре, але навіщо вам це потрібно? Мені потрібно з'ясувати, що дійсно необхідно. Ви вже відкритий інший запит можливість для створення простий інструмент, який буде обернути все вже створені повідомлення відповідним чином у мову BBCode. Так що якщо у вас буде це один, то всі старі повідомлення будуть загорнуті. Також, якщо автоматичне визначення мови включено, всі нові вхідні повідомлення будуть обгорнуті відповідним чином (з винятками, де Google не розпізнає мову). Так що в такому разі для чого ця кнопка? Будь ласка, дайте нам повний сценарій, як ви думаєте, він буде працювати. Я розумію, ви хочете мати кнопку, але я дійсно не розумію, потрібно, і я не впевнений, що це вже поширюється на інші запити функцію. Тим більше, що ви написали, тепер, коли ця кнопка для співробітників, так як я розумію тепер це для корекції повідомлень, які не загорнутий в мову BBCode відповідним чином. Будь ласка, поправте мене, якщо я розумію, це неправильно.

Навіть з автовизначення включено, я б хотів, щоб надати користувачам простий спосіб, щоб вказати їх написання каталонською мовою як пишуть в обох іспанських і каталонських на форумі.

Якщо автовизначення працює 100% не повинно, але я думаю, це дуже простий запит і більш універсальний, ніж для білінгвів перемикача селектора: BBCode / без форум-кодів

ОК так. Я був втрачений, так як в попереднє повідомлення я побачив, що це для співробітників, не для всіх учасників. Так що я не був упевнений, що за це повинні реально існувати.

Тепер я розумію, (вибачте, якщо ви написали це раніше, і довелося повторити).

Ваш запит це теж унікальне для вашого форуму, які будуть включені в офіційний реліз. Таким чином, ми не плануємо включити його в vBET. Тим більше що з автоматичним визначенням дозволила їй дійсно не потрібні і, як сказав Альберт Ейнштейн "все має бути як можна більш простим, але не простіше". Ми вважаємо, що надання такої кнопки тільки заплутати користувачів, які будуть думати, що вони повинні вибрати його під час запису в Каталонії. А це знижує зручність використання форуму. Прості рішення - наприклад, просто написати, що ви хочете і нехай система піклується про Решта - краще для користувачів, на наш погляд.

Але ми можемо допомогти вам додати таку кнопку.
    Як я писав вже це буде легко, якщо ви використовуєте вже існуючу функціональність і просто змінити зовнішній вигляд його. Так vBET вже знає, як обернути в мову BBCode, відповідно з додатковим входом з редактором. Все, що вам дійсно потрібно, це змінити зовнішній вигляд його (у нас є радіо-кнопки, ви хочете просто кнопку) і включити його завжди (ми включаємо зокрема, стан).
    Так от - ви вже знаєте, як додати кнопку, як показує зображення включити в перший пост. Те, що ви теж потрібно, це:
    1. включати приховані поля:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Увімкніть простий скрипт Java, який встановить там каталонської код (не перевіряв):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Будь ласка, зверніть увагу, що ви можете зробило його більш складним для дозволяють включення / відключення кнопки
    3. Виконати функцію Java Script, коли кнопка натиснута. Так що у вашому кнопку додати:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Якщо ви не хочете, щоб зробити більш складні функції (яка зможе також, щоб скинути значення), то ви можете просто встановити функцію тіла в атрибут OnClick і не включають Java Script, як функцію взагалі.
    Також врахуйте, що якщо ви хочете, щоб бути зручними для користувача ви думаєте, щоб додати цю кнопку, перемикач так що користувач буде знати, це вже включений чи ні. Це було б все набагато простіше, якщо ви хотіли б додати тут прапорець, а не кнопки, а за допомогою кнопки можна також зробити це, тільки більш складним, якщо ви хочете, щоб зробити це правильно (так включення і відключення)

Зверніть увагу, що зміни будуть помітні після того, користувач робить повідомлення - так він буде використаний на стороні сервера.

Якщо ви хочете працювати на стороні браузера, то вам не треба першим кроком - тільки Java Script функції (додається до кнопки), який пройде за номером (або структури, якщо ви не можете передбачити редактор ID) області текстовому редакторі і додати в Зміст відкриття і закриття мова BBCode. У такому випадку ви також не доведеться турбуватися про будь-які перемикач (користувач просто побачите, що вона вже добавлена в редакторі). Просто ви повинні перевірити це вже упаковані (це початок тексту на мову BBCode) і ігнорувати натискання кнопки в такому разі (щоб уникнути упаковки в кілька разів).

Будь ласка, розкажіть ще потрібно допомогти. Якщо так - повідомте, де зокрема.

Спасибі!

Дуже докладна і добре пояснили, спасибо.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •