ОК так. Я був втрачений, так як в попереднє повідомлення я побачив, що це для співробітників, не для всіх учасників. Так що я не був упевнений, що за це повинні реально існувати.
Тепер я розумію, (вибачте, якщо ви написали це раніше, і довелося повторити).
Ваш запит це теж унікальне для вашого форуму, які будуть включені в офіційний реліз. Таким чином, ми не плануємо включити його в vBET. Тим більше що з автоматичним визначенням дозволила їй дійсно не потрібні і, як сказав Альберт Ейнштейн "все має бути як можна більш простим, але не простіше". Ми вважаємо, що надання такої кнопки тільки заплутати користувачів, які будуть думати, що вони повинні вибрати його під час запису в Каталонії. А це знижує зручність використання форуму. Прості рішення - наприклад, просто написати, що ви хочете і нехай система піклується про Решта - краще для користувачів, на наш погляд.
Але ми можемо допомогти вам додати таку кнопку.
Як я писав вже це буде легко, якщо ви використовуєте вже існуючу функціональність і просто змінити зовнішній вигляд його. Так vBET вже знає, як обернути в мову BBCode, відповідно з додатковим входом з редактором. Все, що вам дійсно потрібно, це змінити зовнішній вигляд його (у нас є радіо-кнопки, ви хочете просто кнопку) і включити його завжди (ми включаємо зокрема, стан).
Так от - ви вже знаєте, як додати кнопку, як показує зображення включити в перший пост. Те, що ви теж потрібно, це:
1. включати приховані поля:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Увімкніть простий скрипт Java, який встановить там каталонської код (не перевіряв):
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Будь ласка, зверніть увагу, що ви можете зробило його більш складним для дозволяють включення / відключення кнопки
3. Виконати функцію Java Script, коли кнопка натиснута. Так що у вашому кнопку додати:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
Якщо ви не хочете, щоб зробити більш складні функції (яка зможе також, щоб скинути значення), то ви можете просто встановити функцію тіла в атрибут OnClick і не включають Java Script, як функцію взагалі.
Також врахуйте, що якщо ви хочете, щоб бути зручними для користувача ви думаєте, щоб додати цю кнопку, перемикач так що користувач буде знати, це вже включений чи ні. Це було б все набагато простіше, якщо ви хотіли б додати тут прапорець, а не кнопки, а за допомогою кнопки можна також зробити це, тільки більш складним, якщо ви хочете, щоб зробити це правильно (так включення і відключення)
Зверніть увагу, що зміни будуть помітні після того, користувач робить повідомлення - так він буде використаний на стороні сервера.
Якщо ви хочете працювати на стороні браузера, то вам не треба першим кроком - тільки Java Script функції (додається до кнопки), який пройде за номером (або структури, якщо ви не можете передбачити редактор ID) області текстовому редакторі і додати в Зміст відкриття і закриття мова BBCode. У такому випадку ви також не доведеться турбуватися про будь-які перемикач (користувач просто побачите, що вона вже добавлена в редакторі). Просто ви повинні перевірити це вже упаковані (це початок тексту на мову BBCode) і ігнорувати натискання кнопки в такому разі (щоб уникнути упаковки в кілька разів).
Будь ласка, розкажіть ще потрібно допомогти. Якщо так - повідомте, де зокрема.