Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2021

Tema: ¿Kaip konfigūruoti redagavimo mygtuką produkto BBCodes?

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Aš išsamiai man reikia ir aš norėčiau į biudžetą jums, kad kodavimo pakeitimo apibrėžimas.

Tai ne tik išvengti vertimo, tarp 2 kalbos: Jį sudaro naujų žiūrėjimo konfigūracijos duomenis (do not translate ispanų & Katalonų) kaip netiesioginės režimas forume

Ji turėtų būti papildyta taip pažymėti dabartinės katalonų pranešimų, kai automatiniu būdu ("Google" prenumeratą užklausą ¿?) Prieš autodetection yra aktyvuota.

Prisipažinsiu, "Java" originalią versiją peržiūros režimą labai tinka mūsų Rodyti dviem kontekste.

Aš nebuvo išbandytas iki dabar, kaip aš, nors tai buvo tik skirti SEO rezultatus.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Matau 2 pranešimai (ų) prieš prašydami padėti, bet jūs naujausia rašė, kad faktiškai sprendimas yra tinkamas. Taigi, darant prielaidą, - jums reikia daugiau pagalbos ar jis jau yra Gerai? ID jūs - ką jums reikia?

, Susijusios su šio pokalbio tema, aš vis dar manau, kad redaktorius mygtuką automatizuoti BBCodes įterpimo personalo nariai būtų puiku.

Kaip mano betono forume, aš išsamiai mano poreikius kaip kitoje temoje projektą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi mes galime apsvarstyti šį vieną uždaryti, ar vis dar čia reikia šiek tiek padėti?

Yra paprastų sprendimų klausimas, turite:
    1. Įjunkite automatinio kalbos aptikimą (vBET galimybes Admin CP) - vartotojai tiesiog rašyti pranešimus ir vBET matinis lang BBKodas automatiškai
    2. Jėga vartotojams nustatyti savo numatytąją kalbą (taip pat galimybė vBET) - kai vartotojas turi nustatyti savo numatytąją kalbą, kad forume kalba vBET automatiškai įtraukti redaktorius BBKodas galimybė (o ne, pavyzdžiui, mygtuką, tačiau, kaip mygtuką - įvyniojimas į kalbą, ar ne) - Jūs galite pamatyti, kaip ji veikia net mūsų forume - tiesiog nustatyti savo numatytąją kalbą, išskyrus anglų kalba (naudokite Vartotojo KP).
    Abu variantai nėra idealiai tinka man reikalinga.
    Aš kaip personalo narys būdas pakeisti pranešimų kalbos vynioti tik vienu spustelėjimu.

Gal tai nėra trikčių, aš pripažinti. Galite pereiti prie funkcijos pasiūlymus, jei sutinkate.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, bet kam jums to reikia? Man reikia sužinoti, kas yra tikrai reikalinga. Jūs jau atidarė kitų funkcija sukurti paprastas įrankis, kuris bus užbaigtas visas jau sukurtas pranešimus tinkamai lang BBKodas. Taigi, jei jums tai vienas, tada bus suvynioti visus senus laiškus. Taip pat, jei įjungta automatinio kalbos aptikimą, visus naujus gaunamus pranešimus, bus suvynioti tinkamai (su išimtimis, kur "Google" nebus pripažinti kalbą). Taigi tokiu atveju už šį mygtuką? Prašome pateikti mums visą scenarijų, kaip jūs manote, bus. Aš suprantu, jūs norite turėti mygtuką, bet aš tikrai nesuprantu, kad reikia ir aš nesu tikras, jis jau savo funkcija. Ypač, kad jums parašė, kad šis mygtukas yra personalo narys, kaip suprantu dabar yra pranešimų, kurių nėra įvynioti lang BBKodas tinkamai ištaisyti. Prašome pataisyti mane jei aš suprantu, tai negerai.

Net su įjungta autodetection, norėčiau suteikti vartotojams paprastą būdą, rodo, jie raštu nurodo katalonų kalba, kaip jie rašo ispanų ir katalonų forume.

Jei autodetection veikia 100% nėra privaloma, bet aš manau, yra labai paprasta prašymą ir yra labiau universalus, nei radijo mygtuką parinkimas bilinguals: BBCode / ne BBCode

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad. Man buvo prarasta, nes ankstesnį pranešimą pamačiau, kad tai yra personalo nariams ne visi nariai. Taigi aš nebuvo tikras, ką ji tikrai turėtų egzistuoti.

Dabar aš suprantu, (atsiprašau, jei jūs ją parašė anksčiau ir turėjo pakartoti).

Jūsų prašymas per unikalų jūsų forumo, turi būti įtrauktas į oficialų leidimą. Taigi, mes neplanuoja įtraukti vBET. Ypač, kad su auto nustatymo leido, tai tikrai nereikia, ir kaip sakė Albertas Einšteinas "viskas turėtų būti taip paprasta, kaip įmanoma, bet ne paprasčiau". Mes manome, kad duoti tokį mygtuką, bus tik painioja vartotojus, kurie manote, kad jie turi jį spustelėkite, jei raštu katalonų. Ir sumažina patogumą forume. Paprastesni sprendimai - patinka tiesiog parašykite, ką norite ir leiskite sistemai rūpi poilsio - geriau, mūsų nuomone, vartotojams.

Tačiau mes galime padėti jums pridėti mygtuką.
    Kaip jau parašiau tai bus lengva, jei naudojate jau esamą funkcionalumą ir tiesiog pakeisti jo išvaizdą. Taigi vBET jau žino, kaip wrap lang BBKodas pagal papildomas įėjimo redaktorius. Viskas ko jums tikrai reikia keisti jos išvaizdą (turime radijo mygtuką, norite tik mygtuką) ir ją visada (mes įtraukti į konkrečią būklę).
    Taip - jūs jau žinote, kaip pridėti mygtuką rodo, vaizdas yra pirmasis paštu. Kas jums taip pat reikia:
    1. būti paslėptas laukas:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Įtraukti paprastas "Java" scenarijus, kurie bus nustatyti Katalonų kodas (ne testuoti):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Atkreipkite dėmesį, kad galite tapo dar sudėtingesnis, kad būtų galima nustatyti / išjungimo mygtuką
    3. Vykdyti Java Script funkcija, kai paspaudžiate mygtuką. Taigi mygtuką Pridėti:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Jei nenorite, kad sudėtingesnė funkcija (kuri galės ir išjungimo vertė), tada galite tiesiog nustatyti kūno funkcija onclick atributų ir neapima Java Script funkciją.
    Taip pat atkreipkite dėmesį, kad jei norite, kad būtų patogi tarkime pridėti šį mygtuką kaip perjungti mygtuką, kad vartotojas žino tai jau įjungtas, ar ne. Tai būtų visiems daug paprastesnė, jei norite pridėti žymės langelį vietoj mygtuko, bet su mygtuku taip pat galima padaryti, tiesiog sudėtingesnė, jei norite, kad teisingai (taip nustatant ir išjungus)

Atkreipkite dėmesį, kad pokyčiai bus matomi po vartotojo padaro pranešimą, kad ji bus naudojama serverio pusėje.

Jei norite jį į darbą naršyklės pusėje, tada daryti ne reikia 1. žingsnis - tiesiog "Java" scenarijaus funkcija (sagos), kuris vyks pagal ID (arba pagal struktūrą, jei jūs galite ne prognozuoti redaktorius ID) redaktorius teksto srityje ir papildyti turinio atidarymo ir uždarymo lang BBKodas. Tokiu atveju jūs taip pat neturite jaudintis bet perjungimo mygtuką (vartotojas bus tik pamatyti, kad tai jau papildomas redaktorius). Tiesiog turėtumėte patikrinti jau suvynioti (tekstas pradėti BBKodas lang), ir ignoruoti Button spustelėkite, jei tokiu atveju (siekiant išvengti vyniojimo kelis kartus).

Prašome pasakyti, ar Jums reikia daugiau pagalbos čia. Jei taip - prašom pasakyti, kur ypač.

Ačiū!

Labai detalus ir gerai paaiškinta, dėka.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •