Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Повідомлення, імена користувачів переведені.

Default Повідомлення, імена користувачів переведені.

Я тільки бачив, що в відвідувачу повідомлень, імена користувачів, перераховуються. Див додається скріншоти.

Будь ласка, повідомте про те, як це виправити. Дякуємо.

Типова мова:

Інші мови:

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, PM мені URL на цю сторінку з доступом до FTP деталі і панель адміністратора, і я буду вирішувати.

Всі деталі були відправлені в личку.

Вирішені і будуть включені в наступний випуск.

Для швидкого вирішення:
    1. До Панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів і натисніть Додати новий плагін
    2. Встановити значення:
    - Продукт: В. Б. підприємство Перекладач
    - Крюк місце розташування: visitor_messagebit_display_complete
    - Назва: Не перекладати імена користувачів у відвідувача повідомлення
    - Порядок виконання: 5
    - Плагін PHP код:
    PHP Code:
    global $vbulletin
    if (
    $_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
    $message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
    $message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';

- Плагін є активність: Так

Телець Я вже поставив його на ваш форум - будь ласка, підтвердіть рішення працює.

Так. Я підтверджую, що він працює на CreativX. Завдяки Міхал. Я зроблю все виправити і для інших моїх форумі.

Великий

Тільки одна маленька річ, я тільки що помітив. У нижній частині бічної панелі на сторінці профілю, є блок про те, «Останній відвідувачів у свій профіль. Я бачу там імена користувачів і раніше переводяться. Вибачте за клопоту!

Це може здатися невеликий питання в очі нікому, але я хотів би, щоб все працювало 100%. Так чи можете ви заглянути в мій останній запит запису. Дякуємо.

Вибачте - я сумую за нею. Ви вже підтвердили це вирішується так що мені довелося пропустити через статус. Будь ласка, відкрийте новий потік для нього - новий випуск нового потоку Таким чином, ми знаємо, що нам вдається, мураха це дійсно корисно у разі, коли швидкі включені, з помилок повертаються, або хтось шукає аналогічні проблеми і так далі.

Так шкода біда - тільки, будь ласка, скопіюйте повідомлення в новий потік і ми подбаємо про це

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •