Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Неперекладені титул в forumhome

Default Неперекладені титул в forumhome

Привіт усім, я помітив, що в forumhome назва теми не переводяться (якщо ви подивитеся зараз на Довідка Microsoft Office - Microsoft Office обговорення - Excel VBA Програмування - Програмування доступу прокручування вниз на форумі інтродукції ви побачите один, який починається "Hola...." у forumdisplay, він показує, як "Привіт...." що добре,) це помилка або я mssed что-то, коли оновлення або в vbseo або Htaccess?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як я бачу Ваші книги перекладені. Про це один він також змінює URL між перекладами. Я бачу, що на вашому форумі головній сторінці і в Підфоруми він показує трохи іншу назву - Я вважаю, це тому, що титул на форумі будинку обрізаються. Чи означає ця назва, загорнутий в BBCode langtitle? (Ви можете перевірити це, зайшовши у функціональну версію.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Як я бачу Ваші книги перекладені. Про це один він також змінює URL між перекладами. Я бачу, що на вашому форумі головній сторінці і в Підфоруми він показує трохи іншу назву - Я вважаю, це тому, що титул на форумі будинку обрізаються. Чи означає ця назва, загорнутий в BBCode langtitle? (Ви можете перевірити це, зайшовши у функціональну версію.
    Так, якщо я переглянути повідомлення в режимі передових відредагувати його ця [langtitle = ES] HOLA TODOS [/ langtitle], як ви можете бачити, що це не довгою назвою, так що я не знаю, чому вона повинна бути усіченою, а потім відобразити неперекладені ?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

я спробую відтворити його на моїй тестовій форум

Добре з нетерпінням чекаємо від вас

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Так, якщо я переглянути повідомлення в режимі редагування передових вона це привіт всім, як ви можете бачити, що це не довгою назвою, так що я не знаю, чому вона повинна бути усіченою, а потім відобразити неперекладені?
    Добре - так, як я бачу це зараз, немає жодного питання. Це довга назва у тому числі BBCODE. Отже, ви його усічених VBulletin (як ви бачите у вас є точки там, так що був усічений). vBET має спеціальний код, який знаходить назви зі зрізаними langtitle - якщо такий знайдений, то кінець langtitle BBCODE додається і назва перекладається. Ось чому, коли ви знаходитесь на сторінці форуму ви бачите його, як і має бути - зазначивши, була вирізана так і цілі назву було переведено. І коли ви знаходитесь на головній сторінці форуму вбачаючи в ньому останнього допису потім розрізається VBulletin, vBET обробляє його і переводить скоротити назву - саме тому у вас є інші результати перекладу (щось інше було перекладено). Все в порядку.

І, як я пам'ятаю вона переведена на вашому форумі. Я був там і бачив це - питання в тому, що інші результати перекладу на форумі головній сторінці і в суб-сторінці форуму.

Якщо ви хочете уникнути ваша назва скорочуються на VBulletin, то, будь ласка, перейдіть в панель адміністратора та налаштувати VBulletin параметр, який відповідає за це (Останнє Максимальна Назва теми відображаються літери).

Будь ласка, скажіть зробив це допоможе і вам потрібна будь-яка майбутня допомогу тут
    Востаннє редагувалось vBET; 29-06-11 в 18:06.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •