Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Дуже зацікавлені в VBET. Кілька питань

Default Дуже зацікавлені в VBET. Кілька питань

Я скоро буду оновлення до VBulletin 4.1.4. Хіба платній версії VBET роботи з останньою версією VBulletin?

У мене також є PhotoPost оголошень на моєму сайті. Хіба платній версії VBET працювати з PhotoPost оголошення?

Через пару тижнів я буду також додавання Visichat від gchats.com на мій сайт. Чи знаєте ви платній версії VBET також буде працювати з Visichat?

Дякуємо за ваш час.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вітаю. Так платна версія vBET працює з vBulletin 4.1.4. Ми вже тестував його на нашому форумі тестування (скоро ми будемо також рухатися нашого форуму vBulletin 4). Soms додаткові подробиці про vBET і vBulletin 4.1.4 ви знайдете тут (Один з наших клієнтів попросив про нові редактор vB4.1.4).

На даний момент не підтвердити, буде підтримувати vBET переклад сторінок, породжених Photopost оголошення, ні Visichat. Більшість моди не вимагають будь-які спеціальні інтеграції і vBET просто переводить результати. Ще в деяких випадках необхідні спеціальні інтеграції. Тут ви можете знайти більш детальну інформацію про інтеграцію vBET з інших моди: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Існує чіткі інструкції, як зробити це для PhotoPost, до цих пір ми не використовували PhotoPost Оголошення і ми не знаємо цього продукту, тому ми не можемо припустити, що вона також буде працювати. Ми не можемо нести відповідальність за іншого коду модів, і багато модів перерву VBulletin архітектури (саме тому додаткові інтеграція необхідна іноді - в основному для модів, які створюють свої власні сторінки).
    Ми також не можемо підтвердити, що Visichat будуть переведені. vBET підтримує AJAX VBulletin переклад відповідним гачком - ще інших модов повинні використовувати VBulletin архітектури відповідним чином (у противному випадку VBulletin не виконуватиме гачком) і запит повинен йти з кодом мови. Так от я думаю, що деякі спеціальні інтеграції будуть необхідні для підтримки перекладу. Знову ж - не можу сказати точно, тому що ми не використовуємо цей мод і не знають його. Проте не слід створювати будь-якої помилки.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •