Я просто хочу знати, чи є vBET працює нормально з новою CKEditor в VB 4.1.4?
Дякуємо.
Я просто хочу знати, чи є vBET працює нормально з новою CKEditor в VB 4.1.4?
Дякуємо.
CKEditor? Чи є плагін або деякі функціональні vBET 4.1.4?
Це абсолютно новий редактор.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Не можу підтвердити на даний момент. Може бути, деякі з наших користувачів підтвердження. Ми будемо перевіряти і підтверджувати це на цьому тижні.
Я можу підтвердити, що в vBulettin 4.1.4 vBET додає мову варіант (для користувачів з мовою за замовчуванням, окрім мови форуму) до наступної редакції:
- Різьба швидкої відповіді
- Різьба повну відповідь
- Нова тема
- Швидке повідомлення Користувач Користувач
- Докладні повідомлення користувача Відвідувач
- Приватне повідомлення
- Швидка відповідь на Особисте повідомлення
- Розширений Відповісти Особисте повідомлення
- Нова дискусійна група
- Швидка відповідь дискусійної групи
- Розширений відповідь дискусійної групи
- Швидкий коментар Зображення групи
- Розширений коментар Зображення групи
- Швидкий Коментар Фотоальбом
- Розширений Коментар Фотоальбом
- Нове повідомлення в блозі
- Швидкий Коментар Блог
- Розширений Коментар Блог
- CMS Стаття Коментарі (Чи не непрозорою)
- CMS Стаття (Чи не непрозорою)
Якщо я щось упустити будь ласка, повідомте мені, і я буду перевіряти його.
Зверніть увагу, що деякі з них відображаються непрозорим варіанти, але не непрозорим в мову BBCode. Як я пам'ятаю, це було з відступом, щоб не непрозорим для статей CMS (ця стаття не написані будь-ким, все-таки повинні непрозорих або не відображати опції для непрозорих), але коментар повинен бути. Ми перевіримо це.
Також перемикатися між швидку відповідь на докладний все в порядку. Повідомлення попереднього перегляду також працює добре. Ті 2 була протестована на нитку редакторів.
Також знайшов одну помилку VBulletin для блога: Увійти обов'язково - VBulletin JIRA
Завдяки Міхал! Це корисно знати.
Востаннє редагувалось vBET; 14-06-11 в 14:00. Причина: BBCode корекції
Про тих редакторів 2, який показує непрозорою варіант, але не непрозорим:
1. CMS статті: Я перевірив деякі зауваження, і це так і повинно бути. Непрозорі не підтримується тут, тому що статті написані на форумі мову за замовчуванням (це не зміст, який можна додати, хто-небудь). І ми не зробили будь-якої додаткову умову, щоб не показати, непрозорі опцію з міркувань продуктивності - група людей, які пишуть CMS статей обмежується, і ті носії мови мають так само мова за замовчуванням, як форум і не побачите непрозорі варіанти. Так що це залишається як є.
2. CMS Стаття Коментарі: Він повинен непрозорим і буде в наступному випуску. Швидке рішення проблеми: створити новий плагін для гачка vbcms_article_populate_end, за vBET продукт, з ім'ям Ручка мови за замовчуванням для коментарів CMS статті і код:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Востаннє редагувалось vBET; 15-06-11 в 17:58.
Нові проблеми з 4.1.4 редактора - при перевірці попереднього перегляду пошти і збирається наступати на перекладеної сторінки, то зміст повідомлення перекладається - воно не повинно бути. Ми працюємо над цим прямо зараз, так реліз пройде, поки ми вирішувати нові проблеми.
Востаннє редагувалось vBET; 15-06-11 в 17:57.
І ще одне питання знайшов і вже виправлена - перенаправити сталося ckeditor.php запити на переклад сторінок. Це не було помилкою - все працює нормально після перенаправлення, але перенаправлення було погано для продуктивності. Ми вже домовився про це просить для ckeditor.php вже включає в себе мову параметра і не перенаправлення згаяне переклад відстеження Ця інформація буде включена в наступний випуск.