Далем Раді. Nieważne.
Востаннє редагувалось jaryx; 07-12-09 в 23:34.
Перший В останні теми у vbadvanced написані на португальському на дисплеї разом з BBCode Code: Як ви брати участь Що робіт, щоб цього не з'являлися? Друга Ві писали про португальського "Комо фаçпро PRA participar " В організмі ж Саме повторюється. Хоча Зміст усіх проявів добро, Як и переклад, а не в назві, а не "ç"З'явився"FAA $». Після мого редагування и корекції FAA $ наç Тепер тема відображається правильно. Що є причиною цієї помилки? Як це віправіті?
Як ви брати участь
Перший Дайте мені, будь ласка, посилання, де я можу бачити це. Друга Ви в змозі відтворити - тобто, як ви пишете новий пост із заголовком цього також кущі? До речі, як вам буде легше в майбутньому, для кожного завдання, писати окремий потік
оголошення. Чи знаєте ви зв'язок оголошення. 2 Ви знаєте, опис Очікування
Podeślij через форум. Це єдиний офіційний канал, через який було доставити продовольство в vBET. Інформація, передана по інших каналах, може просто померти, або бути отриманий з іншого комп'ютера і бути більш доступними для наших співробітників. Тому sorki за незручності, але ви її знову тут
Сьогодні на форумі з'явилася нова "Квітка": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Будь-який натяк?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Так - див назву потік всередині langtitle - як це не додає (код мови). До речі - будь ласка, відкрийте нові теми для нових питань Це допоможе нам більш ефективно управляти
Повідомлення від vBET Так див назву теми, що знаходиться всередині тег Sutent?-як робить цього додати (з кодом мови). З нагоди будь-ласка відкрити нові теми для нових питань Це допоможе нам більш ефективно управляти Насправді я думаю, це було не до цього тегу. За змістом теми, як добре. Постає запитання: чому?Користувач має мови, встановити ан, хоча його IP-адресу з Росії, чи на реєстрацію користувачів на форумі, це автоматично набрати його мови, виходячи з цього мовою, який в даний час переглядає форум?Ні, повернення корінь проблеми цієї теми, що на домашній сторінці (vbcmps), ця переглянута тема списках мене як: [Sutent? = ru] Запись Саме тому я продовжую цю нитку
Востаннє редагувалось vBET; 11-10-11 в 00:42. Причина: BBCode корекції
Якщо ви не встановили автоматичне визначення мови повідомлення, система довіряє користувач. vBET не виконує автоматичну настройку мови під час rejestacji - користувач вибирає сам. vBET пропонує автоматично (хороші оцінки вранці) мова, заснований на настройках браузера, а не на основі IP. Що ж до BB Розширений vBET даний час не існує модуль інтегрується з В. Б. Advanced Dynamics langtitle і не буде інтерпретуватися. В. Б. CMPS просто ще не інтегровані і тому ще не інтерпретовані langtitle. Так що це вимагає інтеграції. Якщо ви хочете допомогти інтеграції - будь ласка, напишіть Pista розділі інтеграції. Дозвольте мені навести вам приклад коду, який буде використовуватися для розбору langtitle - ви повинні використовувати його в потрібному місці. vBET з часом буде підтримувати найпопулярніші моди. В даний час у нас багато роботи versją 3.3.0, яка в тому числі wyjdzei tygdniu, то 4,0. Тоді ми будемо інтегрувати інші моди - В. Б. CMPS, як повідомляється, інтегрувати
Ok. Дякуємо. З урахуванням закриття. пс. У мене немає дозволу створювати теми в інтеграції ... так що я написав тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Дивитись хмара міток
Правила форуму