Dałem Rade. Nieważne.
Zadnji uredio jaryx; 07-12-09 na 23:34.
1. U posljednjih nekoliko tema u vbadvanced zapisano u Portugalski na zaslonu zajedno sa BBCode Code: kako želite sudjelovati Sto učiniti kako bi sebi da ne pojavljuje? 2. Vi pisao o portugalski "Como façOKO LUR participar " U tijelu istu stvar ponavlja. Dok JE sadržaj svih prikazuje lijepo Kao i prevedene, ne, u naslovu umjesto "ç"Pojavio"FAA $". Nakon Sto JE moj uređivanje i ispravljanje FAA $ naç Sada JE predmet ispravno prikazane. Sto JE uzrok Ove pogreške? Kako ovo popraviti?
kako želite sudjelovati
1. Daj mi molim link na kojem mogu vidjeti. 2. Jeste li u mogućnosti reproducirati - to jest, kao što ste napisali novi post s naslovom ovog su grmlju? Usput, kao što će biti lakše u budućnosti, za svaki problem, napisati zaseban thread
oglas. Znate li poveznicu oglas. 2 Vi znate opis Čekanje
Podeślij kroz forum. To je jedini službeni kanal kroz koji se isporučuje u pomoć vBET. Informacije poslane drugim kanalima jednostavno mogu umrijeti, ili biti primljena s drugog računala, a biti dostupna našeg osoblja. Stoga sorki se zbog neugodnosti, ali to tip opet ovdje
Danas na forumu je novi "cvijet": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Bilo savjet?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Da - vidi naslov nit unutar langtitle - kao što ne dodaje (kod jeziku). Usput - molim otvoriti nove teme za nove teme To će nam pomoći da bolje upravljanje
Originally Posted by vBET Da - vidi naslov nit je unutar langtitle - kao što to ne dodati (kod jezika). Usput - molimo otvoriti nove teme za novim pitanjima To će nam pomoći da bolje upravljanje U stvari, mislim da je ta oznaka. U tijelu subjekta kao dobro. Pitanje je sada: Zašto Korisnik ima jezik postavljen u Velikoj Britaniji, iako IP adresa je Rosji.Czy se registrirati na brodu, to je automatski odabran njegov jezik, na temelju jezika trenutno online Oh i vratio glavni problem ove teme? , koji je na glavnoj stranici (vbcmps) je fiksiran na show za mene kao: [Langtitle = ru] Запись To je razlog zašto sam nastaviti ovaj thread
Zadnji uredio vBET; 11-10-11 na 00:42. Razlog: BBCode ispravak
Ako niste postavili automatsko prepoznavanje poruka jezik, sustav vjeruje korisnika. vBET ne automatski podešava jezik tijekom rejestacji - korisnik odabere sam. vBET predlaže automatski (dobro jutro maraka) jezik se temelji na postavkama preglednika, a ne na temelju IP. Što se tiče BB Napredno vBET trenutno nema modul integrira s vB naprednu dinamiku langtitle i tu će se tumačiti. vB CMPS jednostavno još uvijek nije integrirana i stoga ne postoji još tumačiti langtitle. Dakle, to zahtijeva integracije. Ako želite pomoći integraciji - molimo pišite Pista odjeljak integracije. Dopustite mi da vam dati primjer koda koristiti za parsiranje langtitle - morate ga koristiti u pravo mjesto. vBET vremenom će podržati najpopularnijih način. Trenutno, mi smo puno raditi na versją 3.3.0, koji wyjdzei uključujući tygdniu, onda 4,0. Tada ćemo integrirati druge modne - vB CMPS je izvijestila da integriraju
Ok. Hvala Vam. Predmet zatvaranja. ps. Nemam dozvolu za postavljanje tema u integracijskim ... pa sam ga napisao ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Pregled Tag Cloud
Pravila foruma