Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Фільтрований слів серед назва перекладається

Заборонений

Default Фільтрований слів серед назва перекладається

Відповідно до назви. Фільтрований слів, знайдених у назві перекладається.

Заборонений

будь-яке рішення?

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Будь ласка, вставте сюди URL вашого сайту та сторінки з цим питанням, тому що мені потрібно більше інформації
    Спасибі

Заборонений

Тут Ви йдете:
    Новини спільноти та Керівництва

"ПФК" є фільтрується слово.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

добре я буду перевіряти його для вас

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Каміль перебуває у відпустці, і я приймаю його випадків. Я не знаю, було це вирішити PM або питання до цих пір живий (я бачу статус 'пояснювати') - так що, будь ласка підтвердіть зробити вам потрібна допомога з його питання або може бути позначений як вирішити?

Заборонений

Це до сих пір не вирішене.

Якщо ви маєте на увазі параметр Ігнорується слова / пропозиції, Тобто не помилка зовсім. Будь ласка, прочитайте опис параметра:
    Які слова / пропозиції повинні бути проігноровані у процесі перекладу. Це буде мати ефект тільки на повідомлення, створені після слова / пропозиції була додана тут. Вона буде автоматично непрозорою ігноруються слова / фрази з вхідних повідомлень в notranslate BBCode (підтримує: посади, групові повідомлення, малюнок коментарі, відвідувач повідомлення та особисті повідомлення). Вона буде мати ніякого впливу на словах за межами повідомлення - Для тих, хто просто використовувати не перекладається області у відповідний шаблон. Він також матиме ніякого впливу на заголовок повідомлення - Тільки на зміст повідомлення. Використовуйте окремі лінії для кожного ігноруються слова / фрази. Це з урахуванням регістру!

Для підтримки доданих ігноруються слова у вже існуючі повідомлення, будь ласка, використовуйте непрозорий Ігнорується Слова функціональність.
    Так що, якщо мова йде про таку конфігурації, то якщо ви хочете, що працює також на назви, будь ласка, зробили нову посаду в Запит про можливості. На даний момент у нас є спосіб підтримати його там, але жоден орган просив його, тому він був не потрібен. Якщо Ви потребуєте цього - напишіть нову посаду там так ми зможемо керувати новим запитом функцію.

Якщо це про щось ще, то будь ласка, опишіть її більш детально, тому я буду знати, що саме вона становить близько

Заборонений

Схоже, що мені потрібно. Чи буде підвищення запит туди. Дякуємо.

ОК, так що це питання закрите. Ми будемо продовжувати обговорення в розділі характеристик запитом

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •