Відповідно до назви. Фільтрований слів, знайдених у назві перекладається.
Відповідно до назви. Фільтрований слів, знайдених у назві перекладається.
будь-яке рішення?
привіт,
Будь ласка, вставте сюди URL вашого сайту та сторінки з цим питанням, тому що мені потрібно більше інформації
Спасибі
Тут Ви йдете:
Новини спільноти та Керівництва
"ПФК" є фільтрується слово.
добре я буду перевіряти його для вас
Привіт. Каміль перебуває у відпустці, і я приймаю його випадків. Я не знаю, було це вирішити PM або питання до цих пір живий (я бачу статус 'пояснювати') - так що, будь ласка підтвердіть зробити вам потрібна допомога з його питання або може бути позначений як вирішити?
Це до сих пір не вирішене.
Якщо ви маєте на увазі параметр Ігнорується слова / пропозиції, Тобто не помилка зовсім. Будь ласка, прочитайте опис параметра:
Так що, якщо мова йде про таку конфігурації, то якщо ви хочете, що працює також на назви, будь ласка, зробили нову посаду в Запит про можливості. На даний момент у нас є спосіб підтримати його там, але жоден орган просив його, тому він був не потрібен. Якщо Ви потребуєте цього - напишіть нову посаду там так ми зможемо керувати новим запитом функцію.Які слова / пропозиції повинні бути проігноровані у процесі перекладу. Це буде мати ефект тільки на повідомлення, створені після слова / пропозиції була додана тут. Вона буде автоматично непрозорою ігноруються слова / фрази з вхідних повідомлень в notranslate BBCode (підтримує: посади, групові повідомлення, малюнок коментарі, відвідувач повідомлення та особисті повідомлення). Вона буде мати ніякого впливу на словах за межами повідомлення - Для тих, хто просто використовувати не перекладається області у відповідний шаблон. Він також матиме ніякого впливу на заголовок повідомлення - Тільки на зміст повідомлення. Використовуйте окремі лінії для кожного ігноруються слова / фрази. Це з урахуванням регістру!
Для підтримки доданих ігноруються слова у вже існуючі повідомлення, будь ласка, використовуйте непрозорий Ігнорується Слова функціональність.
Якщо це про щось ще, то будь ласка, опишіть її більш детально, тому я буду знати, що саме вона становить близько![]()
Схоже, що мені потрібно. Чи буде підвищення запит туди. Дякуємо.
ОК, так що це питання закрите. Ми будемо продовжувати обговорення в розділі характеристик запитом![]()