Гаразд, я переробив всі кроки установки (але вони вже все зроблено правильно) я перевірив на роторі для IconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniПрапори не відображаються .. переклад не працює ... що робити?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Востаннє редагувалось wowglider.de; 12-04-11 в 14:30.
ок, будь ласка, поновіть все vBET файли з папки завантажити ще раз:
- Vbenterprisetranslator_seo.php повинні бути в основній папці
імпорт знову product.xml файл з цього-не-завантажити папки.
ваш Htaccess добре виглядає, хм, будь ласка заново відредагувати ваш vbseo подав у первісному вигляді
і після всіх змін - перевірка vBET.
Якщо все ще не працює, будь ласка, надішліть мені PM ваш AdminCP і FTP деталі і я буду перевіряти його
Я вже зробив це в 3 рази. Чи буде відправляти ви Увійти.
ОК Я чекаю ваші дані.
Як довго я повинен чекати? Мій сайт отримує deindexed, верб надішлемо Вам всю інформацію!
Ця підтримка стає Уорзер і Уорзер .... якщо це не є фіксованою до п'ятниці я видалить мою підписку.
Я завантажив ще раз все vBET файли - як і раніше не працює, я перевірив ваш Htaccess -. Все гаразд, але все ще не працює.
Я інтегрованої vBSEO файли з vBET - до цих пір не працює.
Всі файли конфігурації виглядає добре. Тепер мені потрібно перевірити конфігурацію в AdminCP, але я не можу використовувати мою AdminCP деталей з ПМ - ви можете перевірити мою інформацію для доступу до ваших AdminCP ще раз?
по-друге, ви можете спробувати відключити vBSEO і спробувати використовувати vBET, може бути, у нас конфлікт.
Я редагував файли з Планер-forum.de, Це нормально?
Прапори добре працює зараз. (Переклад адреси теж)
Я помітив, що іноді весь текст зникає, а іноді і текст переведений добре. Може бути, у нас є проблема з підключенням до Google.
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 19-04-11 в 22:26.
Тепер його роботи добре, я зробив те ж саме, як і ви, але працює зараз .. Ви використовуєте бета-файли?
але не могли б ви видалити брендинг знову?
vBET інформація вилучена.
Так чи можете ви підтвердити, що тепер все в порядку?