Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 15

Тема: Акценти не будуть правильно відображатися ...

Default Акценти не будуть правильно відображатися ...

Привіт.

Я використовую VBulletin 4.08.

Я використовую в основному для vbet двома мовами ... Англійською та французькою мовами. У мене язик форуму за замовчуванням встановлена англійська. Тим не менш, всякий раз, коли французький повідомлень користувача, переклад відображається правильно англійською мовою. Проте, по-французьки акценти не відображаються. Замість цього, він відображає так:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Він повинен відображати приблизно так:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Мій форум налаштований для відображення обох мовах, як ISO-8859-1. Тому я не використовую UTF-8

Крім того, я дотримувався інструкції з установки дуже уважно.

Єдина зміна я зробив, щоб vBet є те, що я змінив за замовчуванням прапори використанням CSS-спрайтів. Тим не менш, я подивився на код, і я нічого не робив має вплинути таким чином, щоб речі не відображається.

Чи повинен я конвертувати мої БД для UTF-8, щоб вирішити цю проблему?

Будь-які поради будуть оцінені. Дякуємо.
    Востаннє редагувалось freddie3218; 07-03-11 в 16:12. Причина: Я редагував оригінальні цитати, тому що цей форум відображається правильно. Я додав у простір "та № 233" полів.

Ну .... Я відключив усі інші плагін, і я до цих пір така ж проблема. Схоже, помилка в vbet

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт, ви використовуєте UTF-8, форум і базу даних чи ні?
    Якщо немає - я повинен був для вас рішення. Я Віль підготувати і написати тут.

Якщо ви можете - будь ласка, текст сюди URL, щоб нитка з цією проблемою.
    Спасибі

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    привіт, ви використовуєте UTF-8, форум і базу даних чи ні?
    Якщо немає - я повинен був для вас рішення. Я Віль підготувати і написати тут.

Якщо ви можете - будь ласка, текст сюди URL, щоб нитка з цією проблемою.
    Спасибі
    Ні, я не використовую UTF-8, форум або бази даних. Я використовую ISO-8859-1.

Ви можете бачити, проблема жити перегляду цієї теми:

$ 1 Це тест

Дякуємо.

Будь-які новини про те, що викликає його?

привіт,

Я тестую його на моєму тестовому форумі (в НЕ UTF) і я не можу відтворити її, але ви можете спробувати це рішення.
    Я щось для вас:
    1. відкритою, щоб скопіювати і відредагувати цей файл:
    форум корінь / входить / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. У цій функції знайти:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. і коментувати всі лінії без повернення як цей:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. зберегти і тест!

це повинно працювати тільки для нових повідомлень. всіх існуючих повідомлень Ви повинні відредагувати вручну.
    Я не впевнені, що у вас ISO форум, але ви можете перевірити його. Якщо це не так добре - будь ласка, переписати ці зміни бу старий файл

Привіт,

Це був хороший спробувати. Тим не менш, вона не працює.

Вихід тепер показує: ".. Сесі EST ООН тест S'il Vous plaà ® т ignorer се повідомлення"

Правильний висновок повинен бути таким: "Сесі EST ООН тест S'il Vous косу ignorer се повідомлення.".

Тому я повернувся назад.

Ось одна річ, яку я помітив:

При написанні і редагуванні, вона не відображається правильно. Однак, якщо я натискаю кнопку WYSIWYG-редактор, щоб увійти в "базовому режимі", то це буде коректно відображатися у вікні редактора WYSIWYG. Проте, коли я намагаюся зберегти його, він повертається до показу неправильно знову. Здається, що візуальний редактор не розбір речі правильно, перш ніж економити, коли я використовую VBET іноземною мовою, або коли я використовую [мова =] теги. Однак, якщо я відправляю іноземні фрази без використання [мова = FR] теги, то вона буде відображатися правильно при збереженні. Так що, схоже, що VBET не дозволяє візуальний редактор для розбору правильно, перш ніж економити ... якщо це має сенс.

у вас є ця проблема, коли ви хотіли б розмістити на перекладена сторінка чи ні? будь ласка, опишіть, що я повинен зробити, щоб мати ті ж результати на моїй тестовій форумі.

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    у вас є ця проблема, коли ви хотіли б розмістити на перекладена сторінка чи ні? будь ласка, опишіть, що я повинен зробити, щоб мати ті ж результати на моїй тестовій форумі.
    Я не знаю, якщо ви можете відтворити це на форум чи ні. Тим не менш, саме це і відбувається:

Vbulletin версії 4,08
    У мене є дві мови на моєму сайті: англійська та французька. Я відключив усі інші мови, і всі інші прапори.
    Все англійською та французькою мовами в перекладі всієї Інтернет-сторінки, з правильним акцентом. Єдиний раз, коли акценти не відображаються належним чином, якщо хтось використовує французьку мову та повідомлень французькою мовою ... з "французьку мову" обрали в їх профілі користувача. У цьому випадку, VBET призначить належний тегів BBcode автоматично, коли вони відправляють. IE: "[мова = FR]" Однак, як тільки вони представлять свої посади, акценти на їх повідомлення не буде відображатися правильно. Якщо вони натисніть кнопку "Редагувати повідомлення" кнопку, вони побачать на посаду в просунутий редактор WYSIWYG відображатися неправильно (у мене є всі облікові записи налаштовані на використання візуального редактора, навіть у швидку відповідь, за умовчанням, так що всі користувачі можуть додати фотографії з їх на жорсткому диску). Однак, якщо вони перемикатися "перемикача режим редагування" кнопки вперед і назад, вони побачать, що їх повідомлення відображатися правильно. Проте, коли вони намагаються зберегти зміни в свій пост, він буде знову дисплей неправильно, коли вони зберегти свій пост.

Ця проблема відбувається тільки тоді, коли користувач використовує "ФРАНЦУЗЬКА МОВА" в налаштуваннях профілю користувача та розміщення на французькій мові ... таким чином роблячи vbet додати [мова = FR], щоб повідомлення автоматично.

Мій форум за замовчуванням використовується англійська мова.

Якщо вам необхідно подивитися навколо на моєму форумі ... вечора мене, і я вишлю Вам необхідну інформацію, щоб перевірити мої адміністратора установки панелі.

Я сподіваюся, що ця інформація буде корисною.

Дякуємо.

Так. Я можу підтвердити це на мій тестовий форум!
    Це vBET помилка, тому мені потрібно, щоб перемістити цю тему в розділі помилка звітності.

Я помітив, що є проблема з кодуванням листи з ASCII-код під

Я можу відтворити це на моїй тестовій форум так що я можу це виправити без доступу до вашого форум

Я постараюсь, щоб знайти краще рішення для вас.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 11-03-11 в 11:40.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •